2777
2789
عنوان

به نظرتون میتونه بگه حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست

شیوه کلاهبرداریشون هست

طبق سود بانکی پس بده اگه قبول نکردن نهایت سود الان ۵ یا ۶ درصده که نزول خورا میخورن اونم اوج سوده

پیام بده بگه پولت رو طبق سودش برمیگردونم قبول کنید

نکنید همین هزینه رو میزارم برای دادگاه،تا پولتون رو برگردونم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
اره والا هیچی هم دستشو نمگیره بجز همون ده تومنشادمای اینطوری رو نباید در برابرشون کوتاه بیای عادتشون ...

کلن نزول خواری جرمه اگر بهشون ۲۲ تومن بده جرم انجام داده بنظرم فقط بره شکایت کنه اون طرف رو به گوه خوردن میندازن

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچیماهم هم والا خیلی به این چیزا مقیدیم. خواهرم میگه سود بهش نمیدم ولب همون ده تومنو هم قبول نمی ...

راه زیاده همون ۱۰ تومن و بده

هیچ حقی به گردن خواهر شما نیست خیالش راحت

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
نه هیچیماهم هم والا خیلی به این چیزا مقیدیم. خواهرم میگه سود بهش نمیدم ولب همون ده تومنو هم قبول نمی ...

بازازمجتهدبپرسین بهتره ولی نهایت صبرکنه چندروز بعد پولودوباره براش بزنه

ولی عجب دوست نخاله ای داره خواهرت

خدانصیبه گرگ بیابونم نکنه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
ما هم ۸۰ میل از برادرم قرض کردیم ۵ ماه پیش ای کااااش نمیگرفتیم داشتیم خونه میخریدیم مجبور شدیم بعد ا ...

منم میخوام ۱۰ -۲۰ میل اضافه بدم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
کلن نزول خواری جرمه اگر بهشون ۲۲ تومن بده جرم انجام داده بنظرم فقط بره شکایت کنه اون طرف رو به گوه خ ...

اصلا خواهرم قبول نمیکنه اون 12 تومن بیشتره رو بزنه

میگه دستش هم به جایی بند نیست

10 تومن دستی نقد ازش گرفته. میخواد برگردونه هم باز قبول نمیکنه میگه یا 22 میدی یا همون ده تومنو هم نمیخوام حلال هم نمیکنم بهم ضررزدی

شوهرش هم مگیه من 10 تومن میدم خیریه ولی به اون باج نمیدم بیخود کرده

هدیه میدم که دلخور نباشه دیگه نه تقصیر اونه نه تقصیر من اما خب باید راضیش کنم

شما اگه بخواید مطابق با قیمت طلا پولشو برگردونید باید ۱۴۰ م بهش بدین

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

واقعا؟😞😔

بله، شما ۵ ماه پیش ۸۰ گرفتین قیمت هر گرم طلای تیر ماه بوده ۷م الان گرمه ۱۲۸۰۰. خودت میتونی محاسبه کنی با توجه ب تاریخ روزی ک پولو گرفتی

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

اصلا خواهرم قبول نمیکنه اون 12 تومن بیشتره رو بزنهمیگه دستش هم به جایی بند نیست 10 تومن دستی نقد ازش ...

منم میگم ازش شکایت کنه بندازش به گوه خوردم حالا خواهر تو کوتاه نمیاد پا میشن از یکی دیگه اخاذی میکنن اینجور آدما رو باید با زبون خوش حالیشون نیست به زبون زور بنشونیشون سرجاشون حالا بصبر من یه سوالی از یکی بپرسم که هم از قانون سرش میشه هم شرع میام بهت میگم به خواهرت بگی دقیقا چیکار کنه

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بله، شما ۵ ماه پیش ۸۰ گرفتین قیمت هر گرم طلای تیر ماه بوده ۷م الان گرمه ۱۲۸۰۰. خودت میتونی محاسبه کن ...

دیگه اینقدر ندارم بدم

همون ۲۰ میل رو میدم

خدا کنه راضی بشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم