2777
2789
عنوان

به نظرتون میتونه بگه حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست

به هیچ عنوان

وقتی تحت عنوان قرض بوده و هیچ اسمی از سود اورده نشده و دستی رد و بدل شده بینشون حتی قانون پشت خواهر شماس که همون ۱۰ تومن باید برگردونده بشه

سود نزول خور ها هم نهایتا ۱۰، ۲۰ درصد باشه

نه ۱۲۰ درصد اونم واسه یک ماه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری حساب کرده شده ۲۲ تومن؟

چند درصد؟ صد رحمت ب نزول خور این دست اونم از پیش بسته

اگه از قبل گفته بود و خواهرت قبول کرده بود ی چیزی ولی این داره سواستفاده میکنه

بهش بگو ب طرف بگه ب شوهرت گفته بودی ده تومن از من قرض کردی؟ این پول خودمه دیگم بهت پس نمیدم

ببین چطور ب خواهش و تمنا همون ده تومن پس میگیره میره

ده میلیون رو نقد کنه ببره یا در خونه اش یا اگه محل کار خودش و شوهرش رو بلده ببره محل کار که طرف جلو دیگران نتونه عکس العمل بدی نشون بده، پول رو بده و بگه من دیگه با تو کاری ندارم

نزول حرامه یعنی چی این حرفها

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اصلا این کار اسمش نزوله😁🤦🏻♀️پشمام باورم نمی شه یکی کار شیطانی بکنه بعد بگه حلال نمی کنم

آره تناقض عجیبی هست، طرف سود پول میخواد بعد حلال و حرام هم بلده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ابدا

همون 10 تومنم دیگه براش نزنه،این خیلی گشنه و بی شرفه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

عجیبه واقعا

خواهرتون اگه میخواد این نگرانی تمام بشه صحبت کنه با دوستش فوقش یک یا دو میل بیشتر بده وگرنه هیچ چیز توی یک ماه اینقدر گرون نشده

بازم اگه نده ربطی به حلال حرومی ندارن چون دوستش داره نزول میگیره و حرام کارشون

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

ما هم ۸۰ میل از برادرم قرض کردیم ۵ ماه پیش

ای کااااش نمیگرفتیم

داشتیم خونه میخریدیم مجبور شدیم

بعد اینکه ما خونه خریدیم برادرم پیش اومد و عقد کرد

پولش لازمش بود و ما چند روز دیگه میتونیم بدیم

ازمون دلخوره حق هم داره

طلا هر روز میزاره روش

برادرم منتظره ما پرداخت کنیم بلکه بزاره رو پولش و یا مقدار طلا بخره

عین سگ پشیمونم دیگه رو به قبله هم باشم از کسی پول قرض نمیکنم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
من باشم به جرم اخاذی ازش شکایت میکنم تا حساب کار دستش بیاد

اره والا

هیچی هم دستشو نمگیره بجز همون ده تومنش

ادمای اینطوری رو نباید در برابرشون کوتاه بیای

عادتشون میشه سر بقیه هم میارن

موقع پول قرض دادی حرفی درمورد سود پول زده؟نه کلا حقی نداره نزول دادن حروم اندر حرومه

نه هیچی

ماهم هم والا خیلی به این چیزا مقیدیم. خواهرم میگه سود بهش نمیدم ولب همون ده تومنو هم قبول نمیکنه میترسم بعد بمونه به گردنم