2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم قهر کنم

235 بازدید | 11 پست

چون با دختر عموهاش دست میده ینی اونا دست دراز میکنن

میتونه دست بزاره تو سینش اما دست میده

چنبارم بهش گفتم اصلا انگار ن انگار

اگ من با پسر عموهام دست بدم خودشو جر میده .

میگه اونا رو تو نظر دارن من دخترعموهام مث خواهرمن

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نظر منم اینه پسر عموهام مثه داداشمن و دختر عموهات روت نظر دارنالبته تو دست ندیا

چ حرف خوبی زدی

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

اگر شما دوست ندارید خب مسلما نباید اینکارو بکنن اما بنظرم سخت نگیرید...

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

بگو یا تو دست نده یا با دست دادن منم مشکلی نداشته باشه..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

اگه کلا تو خونوادشون این بوده زشته الان یهو اینکارو کنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اگه کلا تو خونوادشون این بوده زشته الان یهو اینکارو کنه

نه قبلن اصلن اینطور نبودن امسال اینطور شدن

این موضوع باید قبل ازدواج مطرح بشه. خیلی هم موضوع مهمیه که طرف حریم محرم و نامحرم بفهمه.

جدای از اینا کسی که اجازه کار غلط رو به خودش بده و به همسرش باید باهاش برخورد شه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...