2777
2789
عنوان

ولخرجی همسر

207 بازدید | 16 پست

کلافم کرده

رفته اندازه ۱۰ نفر سوخاری گرفته برا دوتامون جالبه خودشم انچنان پرخور نیست

گذاشتم ماکروویو گرم بمونه زنگ زدم داداشم اینا بیان اینحا

اخهدچیکار کنم از دستش بی حساب کتاب خرج میکنه وسط ماه میبینم هیچیییی نداریم پول و فرداش چک داریم مجبوریم بریم سکه و طلا بفروشیم

لایک نکن خواهر منننن  

صرفنظر از ولخرجی، تو مایکروفر که گرم کنی افتضاح میشه، تا رسیدن همونطوری بیار بخورن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت حقوقشو بگیر پیش خودت بمونه

یه مبلغی بزن کارت دیگه فقط همونو بگو داریم بقیشو یا وام بگیر یا طلا بخر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

صرفنظر از ولخرجی، تو مایکروفر که گرم کنی افتضاح میشه، تا رسیدن همونطوری بیار بخورن

گذاشتم تو حالت محیط گرما

فقط گرم نگه میداره خشک نمیکنه همیشه همینکارو میکنم

لایک نکن خواهر منننن  
گذاشتم تو حالت محیط گرمافقط گرم نگه میداره خشک نمیکنه همیشه همینکارو میکنم

من خوشم نمیاد چون اون حالت اولیه رو از دست میده

به هر حال نوش جان

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منم دارم با همچی فردی زندگی میکنم سخته اصلا آینده ایی برای خودم نمیبینم با این فرد ی اجاره نشین ک هش ...

خداشاهده من نبودم و پس انداز نمیکردم ماشین نداشتیم کار نداشت هیییچی نداشت اوایل که یعنی پارسال هر ماه ۱۰ تومن میزاشتم براش بقیشو طلا میخریدم که نگه بده

لایک نکن خواهر منننن  
اخه اکثرا پس اندازو من میکنم ولی همسرمم نمیشه که جیزی دستش نباشه اونم اینجوری به باد میده

مثلا حقوقش بیست تومنه فقط پنج تومن بزار تو کارتش بمونه بقیشو تو قسطارو بده و حساب کتابا دست تو باشه