2777
2789
منصور میره یقه اصلان میگیره که دست از سر محبوبه بردار اون من میخواد منم اوناونم دعوتش میکنه برای قهو ...

یعنی اصلان این کارو کرد چون محبوبه رو دوسداره؟ یا شراکتی چیزی بابابای محبوبه داره و نگرانه وصلت سرنگیره؟؟؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

قهوه قجری رسم قدیمی بودهمیخواستن یه رقیب یا مخالف رو برکنار کننتو قهوه سم میریختن زهر می ریختناصلانم ...

اصلان برا اینکه محبوب رو دوس داره اینکارو کرد یا نگران شراکتش با بابای محبوبه و سرنگرفتن وصلت بود؟؟؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اصلان این کارو کرد چون محبوبه رو دوسداره؟ یا شراکتی چیزی بابابای محبوبه داره و نگرانه وصلت سرنگ ...

اونم انکار از محبوبه خوشش اومده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اصلان برا اینکه محبوب رو دوس داره اینکارو کرد یا نگران شراکتش با بابای محبوبه و سرنگرفتن وصلت بود؟؟؟

یه شب که دعوتش کردن خونه اصلان به محبوبه علاقه پیدا کرده و خانوادش رفتن دیدن و پسندیدنش محبوبه رو

نگران وصلت هم بود

از طرفی انگار زورش هم می اومد بره کنار

اصلان به باباش میگفت شاخ منصورو میشکنم

رو کم کنی بود در کل میخواست منصور بره کنار که راحت تر به معاملاتشون برسن

چون منصور دست اینارو خونده

درکل محبوبه زن یکی دیگه میشه اینا بیخودی دعوا دارن

بعدها زن همبن منصور میشه همبن که نقششو دانیال پورصباح بازی کرده به چه قشنگی قربونش برم 😍😍