2777
2789

من خودم به شدت مقیدم و چهارچوب دارم و اصلا باهام هضم نمیشه طرف قبلا رل داشته باشه در این حد رو روابطم حساسم و تا الان خدا رو شکر خدا کمکم کرده و زندگی پاکی داشتم

تو خانواده و محل کارم هم هرکسی رو دیدم سنتی ازدواج کرده خیلی راضی بوده حتی دوستام که متولد ۷۸ یا ۸۰ ان

خودم ۸۲ هستم ولی عمرا دوست ندارم رل بزنم چون پسرای الانی واقعا جوری شدن که نمیشه اعتناد کرد نمیگم آسونه مسئولیت زندگی رو قبول کردن ولی اینام از این رل زدنه سو استفاده میکنن ترجیح میدم خواستگاری سنتی و زیر نظر خانواده باشه و در حضور خانواده باهم آشنا شیم و بعدش بریم بیرون تا اخلاق هم رو بشناسیم

با این حال دوستام همیشه میگن تو اشتباه میکنی و سیب سرخ نصیب معذرت میخوام الاغ میشه و این حرفا...

منم دختری هستم که تا الان متمرکز رو درس و کار بودم رابطه احساسی تجربه نکردم یعنی حیفم میاد وقتمو برا پسری بذارم که بدونم قصدش جدی نیست و انگار خودمو مدیون همسر آینده ام میدونم واسه همین تصمیم دارم مث خانواده ام و بقیه اطرافیانم با طرف آشنا بشم نظر شما چیه؟

مثلا پسر عموی مامانم خواستگاری کرد و شرایطش هم واقعا عالی بود ولی چون اهل کشیدن قلیون بود رد کردم این چیزا برام خط قرمزه درصورتی که دوستام میگن الکی سخت میگیری