2777
2789
عنوان

ازدواج این دختر زوده یانه

330 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه عمه مادرم یک دختر داره ۱۴سالشه خیلی هم دختر خوشگلی هست و درس میخوانه چند روز پیش یک خواستگار براش پیدا شده و پسره خواستگارش ۲۵سالشه و قراره امروز برای خواستگاری و جلسه اشنایی برن خونشون حرف بزنن و قراره منم برم اونجا با دختره حرف زدم میگه من اصلا نمیدونم چی بگم هرچی مامانم بگه و تصمیم بگیره رو انجام میدم ولی من مخالفم چون دختره هنوز سنی نداره به نظرتون به عمه مادرم چی بگم که خواستگار رو رد کنه و اینده و زندگی این بچه رو خراب نکنه به نظر شما چیکار کنم و چی بگم شما اگر بودین چیکار میکردین😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شدت مخالفممممممممم خیلی خیلی مخالفم

کودک همسریه محضه و ظلمه باورم نمیشه هنوز همچین والدینی وجود داشته باشن

اختلاف سنیم که زیادددد

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

در ۲۰ سالگیش پشیمون خواهد شد

مورد داریم الان بچه هم دارن . اما بشدت پشیمونن .

چون دوستاشون همکلاسیشون درس میخونن دانشگاه میرن به تفریحاتشون میرسن . اما اینا بشور بساب بچه داری کن شوهر داری کن . شدیدا در فشارن . و ناراضی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .