2777
2789

حقوقش زیاد نیست در حد ۴۰ میلیونه.

۵ تا خونه داریم.

چند تاش اجاره هست. تقریبا ۲۰ میلیون میگیره ازش

خانواده ۶ نفره هستیم.

حالا وضعیت زندگی خودمون یه خونه ۷۴ متری زندگی میکنیم.

ماشینش رو فروخته ماشین من دستش هست.(من شاغلم)

بعد میگه ماشین دیگه نمیخرم میخوام یه خونه دیگه بگیرم.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

چقد خسیسهههه.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خسیسهههه.

خیلی چیزی هم بگی بهش میگه من ندارم. از کجا بیارم

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
از لحاظ خورد و خوراک چی؟ تفریح؟ بنظر میاد جای خرج کردن اضافه دوست داره بیشتر پول جمع کنه

اون معمولی. خوب خوب نیست. ولی میگیره

برای شما و مادرتون پول خرج میکنه؟

من شاغلم.

نه خرج نمیکنه ولی خب بگم بهم میده

اره برای مامانم بله