2777
2789

نه بابا دختر کی به اینجا اعتماد میکنه باید یکی باشه که کاملا حرفه ای باشه من خودم خیلی از این کارا انجام دادم ولی اینجا نه اصلا خوب نیست

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش کی انجام دادی اخه میگه رایگان باطل میکنیم

دروغه دعای برعکس نخونه دیوونه شی🤦♀️🤦♀️🤦♀️

والا یادم نیست ولی خب من همزاد داشتم کلاس هفتم که بودم شبا بی اختیار از خواب بیدار میشدم راه میرفتم با یکی که اصلا وجود خارجی نداشت حرف میزدم رفتارام اصلا نرمال نبود شبا و پیش دعا نویس رفتیم گفت همزاد داری و...

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

۴۰ روز ( چله ، چهله ، ختم )

چون حالت چله س : یک روز هم فراموش کنی بتید چله را از سر بگیری پس مثلا آلارم گوشیت رو تنظیم کن سر ستعت پشخصی بخون که یادت نره تا ۴۰ روز ( هیچم نیازی نیست عربیشو بخدنی فارسیشم میشه

احتمالا کافره : جهت اصلاح و رام کردن همزاد شیطانی " کافر " : ۴۰ زوز پشت سر هم ( روزی یکبار سوره ی تک ...

میگفت اقبالت با همزاد بسته میشه بدبخت میشی فلان ترسوندم قشنگ

سوره انسان و تکویر هر کدوم ی بار در روز درسته؟

آداب خاصی داره؟

میگفت اقبالت با همزاد بسته میشه بدبخت میشی فلان ترسوندم قشنگسوره انسان و تکویر هر کدوم ی بار در روز ...

بله یه بار هر روز : اول تکویر بعد انسان ( آدابش : روز اول پاک و با وضو باش از روز بعدی مهم نیست

وقتایی که عذر شرعی داری صوتشون رو گوش بده : صوت تند خوانی سوره ی تکویر ، صوت تند خوانی سوره ی انسان دانلود کن

بله درست گفته اگه همزاد کافر باشه ( مخصوصا اگه جنس مخالف هم باشه ) : با همون تکویر و انسان : یا مسلمان میشه یا رام و صالح میشه