2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ سرفه ایی داری

عفونت نداری

فعلا دهانت با روسری ببند دور دهانتسربه هات کم میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قرص آلتادین

شربت پلارژین کیدز

شاسه های هیتن برای سرفه خوبن . داروخانه داره . عین چایی دم میکنی میخوری .

شربت های خلط اور حاوی اویشن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه دارو گیاهی میخوری و باردار اینها نیستی

روزی یکبار اویشن بخور توش یک قاشق عسل بریز

عسل خالی هم قبل خواب بخوری سرفه تو کم میکنه

چهار تخم توی اب جوش نم کن روش نعلبکی بذار بذار کنار دم بکشه

یکی دیگه هم نشاسته تو اب سرد حل کن جرعه جرعه بخور مخصوصا وقتی خوابی و سرفه داری بذار بالاسرت

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اول باید ببینی سرفه هات خلطی هست یا خشک؟؟

چون هرکدوم شربته خودشو داره

و اینکه قرص ملوکاست برای الرژی و سرفه خیلی خوبه من دیدوز تا سرفه ام گرفت احساس خارش سینه و گلو داشتم هروقت اینطور میشم یه دونه ۱۰ میلی گرمیشو غروب میخورم شب راحت میخوابم

شربت تیمکس از آویشن درست شده اون برای سرفه خیلی عالیه و گیاهی هم هست از عسل و آویشن ساخته شده

شلغم رو توشو خالی کن داخلش عسل بریز سرشو مثل در قندون بزار روش بزار کناره بخاری یا روی شوفاژ یه آبی توش جمع میشه قبل خواب بخور با وقتی صبح بیدار میشی دوروز بخوری سینت صاف میشه و سرفه ات قطع میشه من همیشه بچه هامو اینطوری خوب میکنم

راستی اول حواست باشه باردار نباشی از بقیه داری اینجا دارو میپرسی

هیچ کس دکتر نیست اینجا و از شما اطلاعات کافی نداره و اینکه اگر گل و گیاه یا حیوون خونگی مث سگ گربه و پرنده داری اونا هم میتونه علت آلرزی شما و سرفه هات باشه