گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 عنوان همه فامیل هامون برا پسر هاشون زن گرفتن قبلش بهم نگاه هم نمیکردن 193 بازدید | 9 پست من ازدواج فامیلی نمیخوام ولی دلم میخواد شوهر کنم ببرمش تو فامیل ببینن انقدر پز پسر همشون رو ندن وقتی پسر هاشون مجرد هست با من بد رفتاری میکنن محلم نمیدن وقتی زن میگیرن بغلم میکنن باهام حرف میزنن در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم 1404/09/21 | 12:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 خوب شما هم محل شون نده دیگه محل نمیدم ولی حالم بد میشه الان ۵.۴تاشون عروس گرفتن باهام خوب شدن در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 اشکال نداره تو گیسوی آرشام میشی چششونو درمیاری ☹️☹️☹️آراشام نمیخوام آدم درست با تربیت خوب میخوام که پشتم باشه در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8690 ☹️☹️☹️آراشام نمیخوام آدم درست با تربیت خوب میخوام که پشتم باشه ایشالا میاد
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 مگه جرج کلونی زاییدن والا 😒یکیش پسرش نگهبان بود بهم چشم غره هم میرفت😕 در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 تو فامیلای ما فقط یه پسر خوبه بقیش بدرد نمیخوره ایش ما همون پسر خوبه هم نداریم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم