2821
2789
عنوان

میاید

55 بازدید | 6 پست

من اون زمانی که شاد بودم کل خانواده مینشستن فحشم میدادن و کل تقصیرارو کردن من مینداختن، حالا شنیدن کی بود مانند دیدن

واقعا خسته شدم واقعا ناراحتم هر تقصیری از ریز تا درشت تقصیر من بود،

مامان و بابام اختلاف داشتن بابام از صبح مثل پیرزنا مینشست به حرف زدن تا شب هرچی التماس کردم میگفتم نمیخوام بدونم خسته از این موضوعات فحشم میداد

حالا که افسرده شدم شادیم رفته ناراحتم مدام و ذوقی ندارم باز فحشم میدن بگید من چیکار کنم ذهنم خسته است بقران

دیگه توان درس خوندن هم ندارم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چند سالته؟

الهی

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالته؟الهی

۱۷😞

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

درس خوندن تنها راه نجاتهاگه تو خونه شرایطش نیست برو کتابخونه یا پانسیون

باشه،باید تلاشم بکنم

۱۷😞

محکم و قوی درس بخون

فقط با درس میتونی نجات پیدا کنی

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

محکم و قوی درس بخون فقط با درس میتونی نجات پیدا کنی

چیکار کنم اصلا نمیتونم

2790
2823
2791
2779
2792