2777
2789

کلا مردم نسبت به پزشک و پرستار گارد بدی دارن و ازشون توقع های بیجایی هم دارن. اولیش حسادته چون خودشون یا بچه هاشون نتونستن قبول بشن دومی هم نادانیه مثلا قاتل دکتر داوودی معتقد بود رگ سیاتیک قلب برادرش گرفته بود و دکتر داوودی هیچ کار براش نکرده!!!!

( بماند مردم نادان از اون قاتل چقدر طرفداری کردن)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گارد نیست، سخته سخته سخته

من شاهد بودم دوستم چقدر سر کنکور اذیت شد، و الآنم دانشگاه

ولی خب دوستش داره این رشته رو

جدا از اون هفت سال بی درآمدی، مگر اینکه مشاور کنکور شب چون واقعا کار پیدا نمیشه نه چون کار نیست، چون تو وقت نداری...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

گارد نیست، سخته سخته سختهمن شاهد بودم دوستم چقدر سر کنکور اذیت شد، و الآنم دانشگاهولی خب دوستش داره ...

همون مشاور کنکور هم نمیتونن به خوبی کنترل کنن
چون هر چر ترمشون میره بالاتر درس هاشون سنگین تر میشه

همون مشاور کنکور هم نمیتونن به خوبی کنترل کننچون هر چر ترمشون میره بالاتر درس هاشون سنگین تر میشه

بله قبول دارم، انشالله خدا بهشون توان بده

انقدر پشت هم امتحان دارن که از نظر روحی واقعا سابیده میشن...

امید وارم بچه ها قبل از اینکه توی مسابقه ی رقابت برای پزشکی بیفتن با چنتا دانشجوی صادق حرف بزنن تا کاملا آگاه شن، چون رشته ی پزشکی بسیار بسیار سخت تر خود کنکوره...

دم پزشک های آیندمون هم گرم

فقط امید وارم وجدان پزشکی رو رعایت کنن، چون بعد از اون همه فرسایش بعضی ها طمع پول میگیرشون...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت