2777
2789

بیست سالمه یک ساله عقد کردم

من مجرد بودم هیچکار نمیتونستم بکنم حتی زیر ابرو اجازه نداشتم بردارم

ازدواج که کردم موهامو رنگ کردم با من دعوت کرد که چرا تو عقد موهاتو رنگ کردی نذاشتی واسه عروسیت؟!

رفتم ناخن کاشتم هر چند وقت یه بار بحث درست میکنه میگه چرا پول الکی میری میدی به کاشت ناخن ؟؟ همش دخالت میکنه فکر کردم ازدواج کنم دست از سرم بر میداره دیدم نه بابا بدتر شد . امروز وقت ترمیم ناخن دارم اومدم خونه مادر شوهرم چون سالن زیبایی که ناخن کارم توش کار میکنه نزدیک خونه مادر شوهرمه . بعد خواهرم زنگ زده میگه مامان گفته نری واسه ناخنات باز الکی پول بدی اگه بیای بگی ناخنام قارچ گرفته من میدونم و تو 😐😂 حالا ناخن کار من کارش خیلی تمیزه بعدم به خواهرم گفتم به مامان بگو به تو ربطی نداره .

امکانشو ندارم زودتر برم سر خونه زندگیم

نگین با مامانت اینجوری حرف نزن برین تاپیک های قبلیمو بخونین میفهمین چی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه از دخالت های مادرت اذیت بشی رو درک میکنم، ولی اینکه اینطوری بددهنی کنی رو نهنهایتا اهمیتی نده ...

والا من تاپیک زدم خودش چیا بهم میگه برو بخون

تحمل کن هر وقت رفتی برو یه جا که از مامانت دور باشی

رفت و آمد رو کم کن یک ماه یا ۲ ماه یکبار برو سر بزن

زنگ و اینا هم نزن اگه گفتن چرا زیاد نیستی باهامون هم بگو کار دارم همش سر خونه زندگیمم سخته و بهونه های اینجوری

هواست باشه همیشه اوضاع رو کنترل کن و به شوهرت این چیزا رو نگو مردا تا ببینن یک زن پشت و پناهی نداره سعی میکنن بهش سرکوفت بزنن مخصوصا وقتی که دعوا میشه همیشه هما چیز رو گل و بلبل نشون بده بهش بگو مامانم خوبه و.....

اگر پولش رو شوهرت میده، مامانت بذار بگه، تو کارت رو بکن ولی احترامش رو حفظ کن.

اگر پولش رو مامانت میده، اسمش زر مفت نیست. حقشه. چون پولش رو داره اون میده. هزینه داره براش. پس باید به حرفش گوش بدی.