2777
2789

نگید بهش برو بگو و اینا چون توی ایران فرهنگش نیست و اصلا منطقی نیست

واقعا وضعیت خیلی بدیه برای کسی که مثل خیلی از دخترا مخ زدن بلد نیست از طرفم خوشش میاد اونم هی شل کن سفت کن راه میندازه آدم نمیدونه اونم حسی داره یا نه

کاش ازین بلاتکلیفی در می اومدم

اینم نوشتم که یادگاری بمونه برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسری که بخوادت شل کن سفت کن در نمیاره

خودتو درگیرش نکن که تهش فقط عذاب و دلشکستگیه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین خواهر اینکه یکی از نفر خوشش بیاید دلیل نمیشه به آن برسه واگر هم مرتب ذهنش را مشغول کنه از کار وزندگی می مونه بعد هم طرف رفت با شخص دیگری ازدواج کرد فرد افسرده سرخورده میشه تنها راهی که وجود داره از خدا بخواهی که اگر صلاح تون برای رسیدن بهم است عشق شما را دل آن طرف بیندازه وتنها خداست که مسبب اسباب است. یک نذری بکن ان شاالله خداوند شما را به آرزویت برساند.

ببین خواهر اینکه یکی از نفر خوشش بیاید دلیل نمیشه به آن برسه واگر هم مرتب ذهنش را مشغول کنه از کار و ...

اینکه میبینم بعضیا از یکی خوششون میاد بعد به یه نحوی بهش میرسن باعث میشه بگم چرا من نه؟ خب خدا واسه اونا میخواست جی میشه واسه منم بخواد

بعد دخترایی هم کهمیتونن طرفو جذب کنن واقعا برای من سواله چرا بعضیا انقدر بلدن و من نه

اینکه میبینم بعضیا از یکی خوششون میاد بعد به یه نحوی بهش میرسن باعث میشه بگم چرا من نه؟ خب خدا واسه ...

البته شما بهتر به جای الگو دیگران تکیه گاهت خدا باشه کاری را که خدا مسیرش را جور کنه میشه کارستون.