2777
2789
عنوان

زایمان و خانواده همسر

322 بازدید | 29 پست

از همسزم خواستم یک هفته بعد زایمان ب خانوادش بگه ک تازه بچه متولد شده و اونا در جریان نباشن

چون از شهرستان میان و خونه ما میمونن برام سخت بود

هر کدوم هم ادعای استادی در زمینه بچه داری و آشپزی و خانه داری ... دارن و واقعا سر و کله زدن باهاشون عذابه

بشدت هم بچه دوستن شاید توصیه های رو مخی کنن و.... ولی مطمئنم بیان کلی ب من و بچم میرسن

الان همسرم هیچ کمکی نمیکنه ، مامانم هم مسنه در حد آشپزی و مرتب کردن خونه و ... اونم من کلی عذاب وجدان میگیرم همسرمم انگار از مامانم طلبکاره حتی یه ظرف نمیشوره و مدام امر و نهی میکنه ک به بچه اینطور برسین و ...

کارای بچه با خودمه

روز پنجم زایمانمه ولی خونریزیم خیلی بیشتر شده

بنظرتون بگم زودتر خانوادش بیان مامانم بره ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم والا.

کلا زمان زایمان انگار مردا از زن و مادرزن طلبکار میشن احمقا.

اگر میتونی پرستار بیار.

اگر نمیتونی بگو خانوادش بیان

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت اشتباه بوده که گفتی نگه به خانوادش این بچه نوه ی اونها هم هست درسته شاید همسرت با حرفت موافق بو ...

نوه رو ازشون نگرفتم 😐

همیشه خودت و شرایطتتو در نظر بگیر و اولویت قرار بده

بقیه مناسبات مسخره بازیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور. یه هفته زایمان کردی ولی ب خانواده همسرت خبر ندادی بنظرت اگه بفهمن ک همچین کاری کردیه بنظرت مثل ...

اره اونا نمیتونن از گل کمتر بگن اختیار خودم و بچم رو دارم بعدم مهم همسرمه ک اوکیه مگه عهد بوقه بقیه بتونن واسه اینجور چیزا شاخ شونه بکشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جآری آبجیم مستقیم گفت راحت نیستم یک ماه بعد بیایین

منم خیلی بدحال بودم .باید میگفتم دیرتر می اومدن..

تازه اومدن از همون بیمارستان بعد سزارینم هی ایراد میگرفتن .اولین ایراد چرا این جنسیت زاییدی...انقدر حالم بد کردن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نوه رو ازشون نگرفتم 😐 همیشه خودت و شرایطتتو در نظر بگیر و اولویت قرار بده بقیه مناسبات مسخره بازیه

کارت عالی بود

ب جهنم یکسری ناراحت بشن

ببین خودت چطوری راحتی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...