جیمو مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1443 عنوان عاشق ی پسره شدم | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست مغازه بستنی فروشی دارن چطور مخشو بزنم 1404/09/21 | 09:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیمو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1443 اوه شت😂😂اونو نمیتونی کاری کنی چون حتی اگه خوشش بیاد جلو عموش و باباش چیزی نمیگه تو منگنس ببین یکشنبه رفتم تیپ زدما ببین تا منو دید گفت ای خدااااا ای خدااا 😂
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1242 ببین یکشنبه رفتم تیپ زدما ببین تا منو دید گفت ای خدااااا ای خدااا 😂 اونم خوشش اومده🌝ولی اینکه چطور بخاد جلو عموش و باباش پا پیش بزاره رو خدا میدونه تنها کاری که میتونی بکنی اینکه اونجارو پاتوق کنی حداقل یک روز در هفته یا دو روز در هفته برو آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
جیمو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1443 اونم خوشش اومده🌝ولی اینکه چطور بخاد جلو عموش و باباش پا پیش بزاره رو خدا میدونه تنها کاری که میتونی ... حداقل؟ من ی روز تو هفته دارم میرم بعد یچی بگم دیشب اومد از مغازع بیرون تلفنی حرف زد زد بعد رفت شاید رل داره اخه خیلی خوشگله
پری_روی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2223 برو پیشش کار کن (تضمینی) میخام❌میخوام ✔️ نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1242 حداقل؟ من ی روز تو هفته دارم میرم بعد یچی بگم دیشب اومد از مغازع بیرون تلفنی حرف زد زد بعد رفت شاید ... کسی که رل داره انقد قشنگ با بقیه دخترا حرف نمیزنه اگه هم داره و میزنه که هوله آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.