2777
2789
عنوان

تروخدا باهام حرف بزنین

66 بازدید | 8 پست

شوهرم ۳ ماه با خانواده ش قهر بود

یعنی همه چی عالی بود همه چی بحثای الکی اعصاب خوردی هیچی نداشتیم فقط بحثای زنوشوهری میکردیم سریع حل میشد

بعد اساس کشی داریم با شوهرم گفتم من دیگه اینجارو دوس ندارم از اینجا بریم و کاملا خودش قبول کرد

بعد دیدم دیروز نظرش عوض شد دیدم ۹ دقیقه با خواهرش حرف زد ۹ دقیقه با مامانش حرف زد یعنی خدا لعنتشون کنه نبودن بهترین زندگی رو داشتیم🥺🥺🥺🥺🥺

اونا خانوادشن مادرش نبود شوهرتم وجود نداشت نمیشه که اتقدر خودخواه بلشی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش نگو ک از وقتی با اونا حرف زدی نظرت عوض شده اونا دخالت میکنن یا چی.... با سیاست دلیل منصرف شدنشو بپرس بعدم قانعش کن ک جابحایی براتون بهتره....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بهش نگو ک از وقتی با اونا حرف زدی نظرت عوض شده اونا دخالت میکنن یا چی.... با سیاست دلیل منصرف شدنشو ...

۳ ماه نبودن

اصن همه چی عالی بود شوهرم هرچی میشد به من میگفت باهم حلش میکردیم همه چیو تونستیم ماشین مونو عوض کنیم به کمک همدیگه بهش گفتم دوسال به احترامت اینجام یه بار هم تو با دلم پیش برو اصن همه چی عالی بود گفت باشه و اینا از اینجا میریم اصن من نمیفهمم چی شد اینجوری شد گفت نه اولویت م اینجا س و اینا من اولش شک کردم

اونا خانوادشن مادرش نبود شوهرتم وجود نداشت نمیشه که اتقدر خودخواه بلشی

درست ولی منم بخوام با حرف خانواده م پیش برم وقتی ازدواج کردم دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشینه ک

همه تصمیم گیری ها همه چی زندگی همه چی آدم باید با زن یا شوهرم آدم ختم بشه

۳ ماه نبودن اصن همه چی عالی بود شوهرم هرچی میشد به من میگفت باهم حلش میکردیم همه چیو تونستیم ماشین م ...

پس گوشیه... میتونی با سیاست بدون درد و خونریزی حرف خودتو ب کرسی بنشونی... اگه زبونت تنده اصلاحش کن هیچ وقت با جنجال چیزی نمیتونی ب دست بیاری

مردا وقتی ازدواج میکنن خانوادشون چندبرابر براشون عزیز میشه سعی کن بدون اینکه بهش بگی اونا پرت کردن باهاش صحبت کنی و قانعش کنی ک اینجایی هستیو دوست نداری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
درست ولی منم بخوام با حرف خانواده م پیش برم وقتی ازدواج کردم دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشینه ک همه تصمی ...

ببین شما فقط روابط دو نفرتون به خودتون مربوطه اینجوری نیست که همه زندگی اون به تو ختم بشه اون یه انسانه هم بچه خانوادشه هم برادر خواهرش هم کارمند یا شاغل در جایی هم شوهر تو . اینو باید درک کنی تو همه زندگیش نیستی بخشی از زندگیشی. نباید تو بقبه چیزا دخالت کنی چون اونجوری جایگاه خودتم از دست می دی

در مورد مسائل مالی هم مثل خونه عوض کردن درسته نباید ازت پنهان کاری کنه ولی لزومی نداره فقط با شما مشورت کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش