2777
2789
عنوان

میخوام توبه کنم کمکم کنید

317 بازدید | 53 پست

من دوسالی میشه که عوض شدم تا قبل این دوسال محجبه بودم اهل نماز و واجبات خیییییلی بیشتر از الان آرامش داشتم ولی از وقتی که جدا شدم انگار آزاد شدم خیلی از کارا برام عقده بود و میخواستم انجام بدم فکر میکردم دیگه خوشبخت شدم ولی هر روزی که میگذشت بدبخت تر میشدم دیگه گناه برام عادی شده بود و هر کاری که دوست داشتم میکردم دیگه چیزایی که قبلا برام ترسناک بود ولی داشتم با خیال راحت انجامش میدادم ولی الان واقعا دیگه خسته شدم اما نمیدونم باید چیکار کنم و مثل قبلا بشم میخوام برم سمت خدا ولی نمیدونم از کجا چجوری شروع کنم از پسش برمیبرمیام یا نه آخه همه پلای پشت سرم و خراب کردم اگه کسی هست خواهرانه میتونه کمکم کنه تا از این لجنزار دربیام بیرون درخواست بده واقعا به کمکتون احتیاج دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقات و حوادث داره طبق روایات پیش میره.ما در آخر آلمان قرار داریم..ما که کاری نکردیم لااقل امام زمان اومد بگیم ما منتظرت بودیم .. همین میتونه مارو از صف خیلیا جدا کنه.. نماز رو شروع کن.هر روز یک تسبیح ایاک نعبد و ایاک نستعین بگو .بخواه راه بهت نشون داده شده.. استغفار زیاد بکن..

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

سلام عزیزدل

همین که به فکر برگشتی معناش اینه که ذاتت همونجوری پاک و پاکیزه اس.

خدا هیچ وقت قرار نیست پست بزنه

پس اگه پشیمونی هرکاری م کردی برگرد

برای شروع هم با نماز شروع کن

بعد هر نماز خداروشکر کن که باهاش حرف زدی

کم کم بعد هر نماز روزی یه صفحه قران بخون

اول موهاتو بزار جا

بعد یه مدت کم کم حجابتو قشنگتر حفظ کن

یکم بعدم برگرد به اصل خودت یعنی همون چادر(من خودم چادری نیستم اما چون گفتی میخوای دوباره چادری شی گفتم)

درباره حجاب کتاب بخون برو جاهای معنوی مسجدی حرمی امامزاده ای

از ادمایی که تورو به طریقی به اون رفتارایی ک نمیخوای ترغیب میکنن تاااااا میتونی فاصله بگیر

گناه کردن هیچ محدودیتی نداره

ولی اگه الان فهمیدی که هر کدوم از اشتباهاتت چقدر بزرگ بودن و چه عواقبی داشتن پس مطمئن باش خدا خودش کمکت میکنه

💛🐣

سلام عزیزدلهمین که به فکر برگشتی معناش اینه که ذاتت همونجوری پاک و پاکیزه اس.خدا هیچ وقت قرار نیست پ ...

سر نمازی که میخونید برام دعا کنید که بتونم

حال دلم خوب نیست با این کارام دوست دارم به آرامش برسم

چجوری باید جبران اینهمه گناه و بکنم

تو پا بزار توی مسیر .. خدا مثل بنده ها کینه ای نیست.اما از ته دلتم خبر داره خلوص داری یا نه.. اگر حق الماس گردنته رفعش من.. خدا بخشنده س که الان اینو توی دلت انداخته که برگردوندت به مسیر.. این خداست که توی دلت انداخته که این تاپیک رو بزنی میخواد راه برگشت برات باز کنه ..این طنابه رو بچسب ول نکن.. فقط برگرد

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
با این کارایی که کردم چیکار کنم چجوری جبرانش کنم

باید تاجایی که توان داری جبران کنی

اولی حق الناس هست این مهمتره مثل غیبت و قرضو...

دومی حق الله مثل نماز و روزه

هر کدوم هم تاجایی که در توانته

کاربر پسر 🔴🔴