2777
2789

بچه ها امشب با همسرم داشتیم میرفتیم بازار برام هدیه بخره بعدش خونه مامانم دعوت بودیم.مادرشوهرم و سه تا رفیقاشم دم در مونده بودن منتظر اسنپ میرفتن جایی.یه مسیر۲ساعته.یهو مارو دیدن دوستش منو نه دیده نه شناخته برگشت بهم گفت چرا نمیزاری شوهرت مارو برسونه من همینطوری خشکم زد😐بعد اینارو همسرم متوجه نشد

بعدش ک رفتن شوهرم گفت چرا دپرسی گفتم جریانو حالا زیادم ناراحت نشدم ولی شوهرم بزرگش کرد یه دفعه زنگ زد مادرش گفت زن من چه هیزم تری فروخته که خودتو و رفیقات اینجوری میکنید.کسی حق نداره ب زن من چیزی بگه اصلا من خودم نمیرسونمتون چه ربطی ب زنم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوستی که اصلا شما رو نمیشناخته خیلی 💩خورده که عین چیزی بهت گفته

خب حتما مادرشوهرت اینجوری گفته و اونم اینجوری واکنش نشون داده

همسرت هم یه کم تند رفته ولی به نظرم اینقدری نیست که بزرگش میکنی و ناراحت شدی

خیلیا جای شما بودن خوشحال هم میشدن

خب دوستی که اصلا شما رو نمیشناخته خیلی 💩خورده که عین چیزی بهت گفتهخب حتما مادرشوهرت اینجوری گفته و ...

اره دیگه مادرشوهرم گفته.

خیلی خیلی ناراحتم اونم تو روز مادر.

نباید این اتفاق میفتاد

مادرشم شدیدا ناراحت شدحالا عذاب وجدان منو گرفته ول نمیکنههی ب شوهرم میگم چرا زنگ زدی اصلا به تو چهآه ...

نبایدمیذاشتی زنگ بزنه الان راجع بتوچفکری میکنه پبش خودش میگه عجب فتنه گریه