2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم چند دکتر به من گفتن که بهترین نوع اقدام یک شب در میون و تا روز ۲۰الی۲۲پریود هست،چون بعضی خانوم ...

جانم اگر روز ۱۲ فولیکولشون ۱۹ باشه صددرصد تا روز ۱۶ تخمک گذاری انجام میشه

سایز فولیکول هر روز ۱ تا۲ میل رشد داره نهایت سایزش ۲۲ یا ۲۴ بشه دیگه تخمک آزاد میشه

البته من تحصیلاتی در این مورد ندارم ولی خیلی تحقیق کردم

من سر بچه اولم ۱۱ ماه یا هر شب یا یک روز درمیان اقدام داشتم بدوووون هیییییچ مشکلی هیچ مشکل ریز حتی،تقریبا یکسال ناموفق بود

ولی الان بعد ۷سال جلوگیری این ماه یبار رابطه محافظت نشده روز ۱۴ سیکل داشتم وا دادم ۵ روز از موعدم گذشته بی بی چکام هاله میندازه حالا تا ببینیم بعد چی میشه

تحقیق کردم تعدادی از پزشکام همینو میگن موقع لانه گزینی بر اثر ارگاسم و دخول رحم انقباض پیدا میکنه ممکنه لانه گزینی موفقیت آمیز نباشه و طبق روال پریود شی و دفع بشه حتی خودتم خبردار نشی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر سالمی ...همسرت حتما آزمایش بده چون سقط داشتی ...قلبش تشکیل نشد؟

کلا نمیدونستم باردارم وبارداریم هم پریود میشدم بخاطر همین اصلا تشخیص نداده بودم باردارم

جانم اگر روز ۱۲ فولیکولشون ۱۹ باشه صددرصد تا روز ۱۶ تخمک گذاری انجام میشهسایز فولیکول هر روز ۱ تا۲ م ...

درسته بارداری اول اینطور بود که من پریود شدم سر موعد

بعد خون ریزیم ادامه داشت وبا خود خون ریزی دفعش کردم

2825
2823
2791
2779
2792