2821
2789
طبق برنامه ی که هرلایف میده که زمان تخمک گذاری نشون میده اقدام میکردم

اصلا به اینا توجه نکن،من خودم این اشتباه رو انجام دادم،تو از همین امشب تا ده ده دوازده شب مرتب اقدام کن اصلا سرچ نکن،تقویم ناه نکن،به تایم تخمک گذاری هم توجه نکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون من هیچی بلد نیستم همین دوروز فهمیدم فولیکول چیه

از امروز شروع کن اقدام رو تا ۱۶ دوره بعد دیگه اقدام نداشته باش بذار اگر لقاح صورت گرفته باشه یک هفته بعدش لانه گزینیه میگن اگر موقع لانه گزینی رابطه داشته باشی ممکنه لانه گزینی موفقیت آمیز نباشه و پریود شی

۹۰ درصد اونایی که ناخواسته یا برای بار اول باردار شدن هم اینجوری بودن یبار رابطه وسط سیکل داشتن بعد دیگه نداشتن تا پریود من تحقیق کردم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از امروز شروع کن اقدام رو تا ۱۶ دوره بعد دیگه اقدام نداشته باش بذار اگر لقاح صورت گرفته باشه یک هفته ...

عزیزم چند دکتر به من گفتن که بهترین نوع اقدام یک شب در میون و تا روز ۲۰الی۲۲پریود هست،چون بعضی خانومها تخمک گذاریشون دیرتره،تو همین نی نی سایت مواردی هست که یه هفته قبل پریود باردار شدن،نباید ریسک کرد ،حتی ماما ها میگن از پاکی تا پریود بعد اقدام کنید ،منتهی پزشک میه بازه ده الی دوازده روز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز