2777
2789

خیلی سختی کشیدم سرش خیلیییی زیاد آخرم هنوز بهش فکر میکنم خدا منو ببخشه حتی بعضی وقتا نامزدم به روم میزنه به شوخی ولی احساس میکنم جدی جدی طعنه میزنه بهم

حالا پنج سال از تموم شدن اون رابطه میگذره که من چند ماه پیش رفتم یه مسافرت با مامانم و خاله هام

رفتیم داخل یه لباس فروشی واسه خرید یه اقا پسر فروشنده بود که دقیقاااا هیکل و قیافه و لحن صحبت کردنش حتی صداش شبیه به عشق بچگی من بود

دوبار رفتم تو فروشگاهش خرید کردم بار اول که خوشش اومده بود از من هی یجوری میخواست شمارشو به من بده من بهش رو نمیدادم

بار سوم از جلو فروشگاهش رد شدم خیلی شلوغ بود منم عجله داشتم چون میخواستبم بریم دیگه

یهو بین اونهمه مشتری جلو منو گرفت گفت داری میری گفتم بله

یهویی تو چشمام نگاه کرد گفت من ازت خیلی خوشم اومده و فلان منم دیدم خیلی از حدش فراتر رفت گفتم متاهلم

این حرف و که زدم یهویی جا خورد گفت اولین نفری بودی که از ته دلم ازت خوشم میومد حتی قصدمم جدی بود

من دیگه سرمو گرفتم پایین رفتم چیزی نگفتم ولی از اونشب به بعد هم عذاب وجدان دارم هم اصلا چهره ش از ذهنم پاک نمیشه

دیگه جوری شدم که حتی از اون شهری هم که رفتیمم بدم اومده دوس ندارم برم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بگم؟

کاش ازدواج نمیکردی

شوهرت خیلی گناه داره خیلی زیاد

اون واقعا تقصیری نداره

شما نباید وقتی شباهت میدیدی چنین کاری میکردی🥲

امیدوارم فراموش کنی

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

کاش ازدواج نکنی وقتی فکرت جاییه

من تجربه کردم این کار نکن

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

اره

خب پس در دل و جان و فکر متعهد باش اون مغازه نرو

و این حس رو برا خودت بزرگ و ماورایی نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شوهرت این کار رو میکرد میکفتی بدبخت هول رفته سراغش و...

و دلت میشکست