2777
2789
عنوان

پدر شوهرم برای روز زن

311 بازدید | 13 پست

یه سرویس طلای خیلیییییی ظریف و ناز به مادر شوهرم هدیه داد ؛ خیلی قشنگ بود واقعاً خیلی .. با کیک و گل و یک کیف که از طرف خواهرشوهرم که کوچولوئه..

برای منم یه ساعت مچی نقره خیلی جذاب ؛ دستش درد نکنه

کاش شوهرمم از باباش یاد گرفته بود .. نه اینکه حتی یه شام مهمونم نکرد و یه شاخه گلم نخرید توی این دو شب:)

چرا شوهرت انقدر گاوه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکردم فقط من همچین وضعیتی دارم. مناسبتای اینجوری مهم نیست موقع زایمان تک تک اعضای خانواده شوهرم گل و طلا هدیه آوردن خودش هیچی. ربطی به بلد نبودن نداره مگه نمیبینه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فکر میکردم فقط من همچین وضعیتی دارم. مناسبتای اینجوری مهم نیست موقع زایمان تک تک اعضای خانواده شوهرم ...

😂😂😂😂 ببینم چشم نخورین شماها این خانواده شوهر خوب از کجا اوردین 😂😂

فکر میکردم فقط من همچین وضعیتی دارم. مناسبتای اینجوری مهم نیست موقع زایمان تک تک اعضای خانواده شوهرم ...

من تو عمر ک با خانواده شوهر بودم پدرشوهرم اولین اخرین بار یه ایینه کوچیک خرید از شان من همون موقع دخترش رسید اونجا به من نداد به اون داد🤣🤣🤣

😂😂😂😂 ببینم چشم نخورین شماها این خانواده شوهر خوب از کجا اوردین 😂😂

چه فایده مهم خودشه من که با خانوادش زندگی نمیکنم. تازه اگه اونا بد بودن میگفتم عیب نداره بلد نیست ولی الان میدونم که میدونه و نمیخواد.

ما دوست بودیم و خانوادهها خیلی موافق ازدواجمون نبودن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه فایده مهم خودشه من که با خانوادش زندگی نمیکنم. تازه اگه اونا بد بودن میگفتم عیب نداره بلد نیست ول ...

عزیزم اینجوری نگو خانواده ها خیلی مهم هستن بع جوناهم میگم ازدواج میکنین اول خانوادرو بشناسین بعد

و شوهرا اکثرشون اینجورین بخدا یه کیک تولدم زوری میگیره ن اینک دوستم نداشته باشه فقط فازش نیست اما کم کم یادش میدم یکم بهتر شده توهم میتونی یادش بده ازش بخاه با ناز عشوه

عزیزم اینجوری نگو خانواده ها خیلی مهم هستن بع جوناهم میگم ازدواج میکنین اول خانوادرو بشناسین بعد و ش ...

آره خانواده خیلی خیلی مهمه ولی خب خودش مهمتره. خانواده بد خیلی بیشتر از خانواده خوب تاثیر داره. آدم تا یه حدی تلاش میکنه من الان به مرحله ناامیدی رسیدم میخوام کلا دیگه بهش اهمیت ندم چون اینجوری پیش برم اعصاب و روان برام نمیمونه

آره خانواده خیلی خیلی مهمه ولی خب خودش مهمتره. خانواده بد خیلی بیشتر از خانواده خوب تاثیر داره. آدم ...

اخی عزیزم

انشالله شوهرتم بهتر میشه

ناامید نشو عزیزم خوب درکت میکنم جاهایی از زندگی هست ادم میخاد همه چیزی نادیده بگیره حتی خودشو و این فقط افسردگی میاره باور کن تو همون ناامیدی یحو خداامیدی بهت میده ک تعجب میکنی انشالله خدا زندگیتو پراز امید کنه

تا خدا هست هیچ وقت ناامید نباش بخدا ن فقط تو بلکه هممون امیدمون فقط خداست جز خدا محتاج هیچ کسی نیشم انشالله