2777
2789
عنوان

مرد دهن لق

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبیه فایده نداره همیشه سراین قضیه دعوامون میشه

اگ اویل زندگی مشترک عادیه بعضیا بلد نیستن.مثلا تو خانواده همسر من همه از دعواهای همدیگه و جیک و پوک خبر دارن .مثلا خوارشورم حتی امار رابطه جنسیشم میده ب مامانش .من اوایل ب همسرم میگفتم جلو دیگران اینو نگو و حریم شخصیمون و و صدات بیرون نره و این حرفا

میگفت تو توی فیلمی ولی کم کم گاهی با دعوا گاهی تهدید گاهی صبوری یاد گرفت.حدود یسال دوسال طول کشید الان با اینکه کنار خانواده پدر شوهرمم و مادر شوهرم گاهی فضولی میکنه از هیچیمون سر در نمیاره

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شوهر منم اینجوری بود هرچی میگفتم انگار ن انگار

چند بار خودش از این اخلاقش ضربه خورد الان به خودش اومده

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
شوهر منم اینجوری بود هرچی میگفتم انگار ن انگارچند بار خودش از این اخلاقش ضربه خورد الان به خودش اومد ...

خیلی از این رفتاراش ضربه خوردیم یهدمدت کوتاهی بهتر میشه ولی دوباره شروع میشه تلفنی چقدر گزارش میده به خانوادش حالا برعکس من خانوادم از زندگیم چیزی نمیدونن

آره باتهدید ودعوت بهتر میشد ولی دوباره همون آش وهمون کاسه

اگ اوایل ازدواجی صبوری کن

اگ نیستی کتکش بزن لااقل دلت خنک شه🤣

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️