2777
2789
عنوان

عروسی ادایی

93 بازدید | 6 پست

از کارت عروسیشون میشد حدس زد که تالار خالی میمونه و کسی نمیاد

ولی خب چون ما شرایطش رو داشتیم رفتیم

همین که میگن بچه نیارید کی بچه ش رو ول میکنه میره عروسی

اما خب عروسیشون خیلی خلوت بود نشموردم اما شاید بگم 100نفر به زور اومده بودن یه جایی اهنگ بود اما یه نفر هم اون وسط نمیرقصید

من و شوهرم هم خیلی کم رقصیدیم چون فامیل نبودن و اونا هم اومدن عروسی ما ندیدم زیاد برقصن

حالا بعضیا هم کلا عروسی خلوت دوست دارن اما سلیقه من نیست

ما یه مدته کلا عروسی هامون به زور ۱۰۰ یا ۱۵۰ نفر میشه

ولی خب کیفیت رو بردن بالا

کلا مختلط ها کم جمعیت تر هستن به نظرم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا روشکر کاش اون ۱۰۰نفرم نمیرفتن

گاش این کار مزخرف تموم شه براهمیشه مثلا میخاد بگه باکلاسه

اون ۱۰۰نفرم احتمالا فامیل نزدیک و سن بالا بودن

فامیلام مجبوری اومدن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ما یه مدته کلا عروسی هامون به زور ۱۰۰ یا ۱۵۰ نفر میشه ولی خب کیفیت رو بردن بالاکلا مختلط ها کم جمعیت ...

نه بابا ما مشکلی با مختلط بودنش نداریم اما خب جمعیت کم یه جوریه وقتی شلوغه هر کی 10 دقیقه هم برقصه خوبه اما وقتی خلوته مردم خسته میشن همش بخوان وسط باشن بشینن هم دیگه هیچی انگار مهمونیه عروسی نیست

بنظر من عروسی ادم فقط جای ادماییه که دوسشون داری

نه مثلا دختر عمه ی پسر خاله ی عموت

نه اون همسایه تون که یبار بهش سلام کردی.

عروسی الکی شلوغ با فامیلای دور و غیر ضروری

که اخرین باری که دیدیشون باز تو عروسی ای عزایی چیزی بوده خوشم نمیاد من.

درکل ۵۰ ۶۰ نفر ادمایی که دوسشون داری خیلی فنسی و جذابه برای من

خدا روشکر کاش اون ۱۰۰نفرم نمیرفتن گاش این کار مزخرف تموم شه براهمیشه مثلا میخاد بگه باکلاسهاون ۱۰۰نف ...

اون 100 نفرم مثل ما بچه نداشتن احتمالا نمی دونم چون فامیلشون نیستم ولی من خودم یکی یه روزی بچه داشته باشم و دعوت بشم به خاطر عروسی یکی دیگه بچه م رو نه پیش کسی نمیزارم نه تنها تو خونه