2789
اع آخه من شنیدم یه نفر هست واقعا موکل هم داره و میگه قیمت دست من نیست قیمت ها رو موکل تعین میکنه من ...

همشون رو دروغ میگه علط کرده من سراغ دارم موکل داره طرف وازهمچی اینده و قبل باخبرت میکنع باهاشم روبرو شدم اتفاقا ولی هیچی درازاش نگرفت هیچوقت ازکسیم چیزی نگرفته

ولی پیش یه موکل عفرسته ک رفتم خیلی گرون بود همچیش کلا کارشم مث اولی بود

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همشون رو دروغ میگه علط کرده من سراغ دارم موکل داره طرف وازهمچی اینده و قبل باخبرت میکنع باهاشم روبرو ...

اع کیه میشخ بگید ؟بهم ؟ منم واقعا این کسی که میگم موکل داره اما هزینه هاشششششش خیلبییی و منم کارم گیر

والا یکیو میشناسم موکل داره پول میگیره میگه باید بدم موکلام مثلا براشون غذا درس کنم و اینا

اع کییی؟ اگر میشه درخواست دادم بهم بگو وای من خیلی کارم گیر هزینه های اونم خیلی بالاست

اع کیه میشخ بگید ؟بهم ؟ منم واقعا این کسی که میگم موکل داره اما هزینه هاشششششش خیلبییی و منم کارم گی ...

باش بیا

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار