2789

پاداش واسه چی اگر کاری براشون کنه نه تنها چیزی بهشون نمیده کلی چیزم ازشون میگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاداش واسه چی اگر کاری براشون کنه نه تنها چیزی بهشون نمیده کلی چیزم ازشون میگیره

اخه میگفتن این دعانویس ها یه سری قرار داد دارن با موکلشون مثلا به تعداد اندازه فردی که موکلشون بگه قبول کنن اون موکلم واسه خودشون کاری بخوان میکنن

اخه میگفتن این دعانویس ها یه سری قرار داد دارن با موکلشون مثلا به تعداد اندازه فردی که موکلشون بگه ق ...

قرار داد که دارن اره ولی موکل در ازای اون کاری که فرد ازش میخواد هم از اونی که سفارش داده یه سری چیزا به عنوان دستمزد برمیداره مثل انرژی هم از دعا نویس برمیداره در ازای کاراشون انرژی میبرن یا کالبد و چیزی یا براشون قربانی چیزی میکنن که اون قدرت عجیب غریبی بهشون میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قرار داد که دارن اره ولی موکل در ازای اون کاری که فرد ازش میخواد هم از اونی که سفارش داده یه سری چیز ...

اع آخه من شنیدم یه نفر هست واقعا موکل هم داره و میگه قیمت دست من نیست قیمت ها رو موکل تعین میکنه من تهش دستمزدمه که ۱۰ .۲۰ میلیون میگیرم ولی مثلا کار داره ۱۰۰ درصدی اما مثلا یهو ۱۰۰ میلیون ۷۰ میلیون ایتطور

اع آخه من شنیدم یه نفر هست واقعا موکل هم داره و میگه قیمت دست من نیست قیمت ها رو موکل تعین میکنه من ...

😂الکی میگه اجنه قیمت از کجا دارن اونا کلا دنیا شون متفاوته از چیزا دنیا ما اصلا سر در نمیارن اصلا پول و اینا نمیدونن چیه که بیان قیمت تعیین کنن😂