2777
2789
عنوان

شب مزخرفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 108 پست
عزیزدلم💔

بعد باز با توپ پر اومد بگه ساکت شید دیگه دید من گریه میکنم بچم حالش بده اومد بچه بغل کرد آرومش کرد ولی ای کاش خبر مرگش آدم بود

دیگه دارم جدی جدی به طلاق فکر میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی الهیییی خدا بهش سلامتی بده

دختر خیلی حالم بده کاش میمردمبچمو تو اونحال نمیدیدم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

النگو🤦🏼♀️

چی باید میخرید که از نظر مادرتون مناسب باشه مگه

کادو عالی هست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دختر خیلی حالم بده کاش میمردمبچمو تو اونحال نمیدیدم

عزیزم

هر کی یه درد داره

چاره ای جز مدارا نیست

فردا رو براش کارهای ک دوس داره بکن

اون بچس زود فراموش میکنه دلش شاد میشه

باباش پشیمون نیست؟

همه میدونن من از النگو متنفرمحتی همکارهام ولی شوهرم دقت نکرداز اون طرف مامانم گفت اصلاً قشنگ نیست

خب چه اشکالی داره حتما حواسش نبوده به شوهرت بگو این مسئله رو یا با یه چیز دیگه عوضش کن یا به عنوان پس انداز نگهش دار