2777
2789
2790
2778
عنوان

🫠❤️سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 68 پست
ممنون👻😂دیگه چخبر؟

مرسی هیچی دیگه هستیم😂

فردا باید یه عالمه درس بخونم بازم تو نهم و پاس شدی 😭😭

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی غیر روزای تعطیل لینک بفرستم نینییار من الان میخام پاک شن

نه فقط همون ساعتایی که گفتم و روزهای غیر تعطیل شنبه دوشنبه چهارشنبه

از ۱۰/۳۰ تا ۱۲ یا از ۱۴ تا ۱۵

mahyar

مرسی هیچی دیگه هستیم😂فردا باید یه عالمه درس بخونم بازم تو نهم و پاس شدی 😭😭

خوبه😂

والا من باید پاشم بخونم ساعت ۹ و نیم اینا بیدار میشم😕😂

نهم خوبه حالا بیا دبیرستان ببین چقدر زندگی قشنگه🗿💔

معجزه میدونی یعنی چی؟ یعنی ۹۲:۴۸🤟

خوبه😂والا من باید پاشم بخونم ساعت ۹ و نیم اینا بیدار میشم😕😂نهم خوبه حالا بیا دبیرستان ببین چقدر ز ...

😂وای خدا ایکاش واقعا قشنگ بوددد🥲هعیی موفق باشی آروین داداش

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

هعییی😂ممنون همچنینخب دیگه من برم بخوابم( چه زود!)شبت بخیر✨️

😂😂وای خدا فقط چه زود گفتنت واقعا هم زوده شب تو هم بخیر خوابای خوب ببینی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز