2777
2789
عنوان

رنگ موهام چطوره🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2513 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوزم خاص وقشنگه عزیزدلم،اسم کربلا رو آوردی دلم رو هوایی کردی،دعا کن دست وبالم باز بشه بتونم یک بار هم شده حرم امام حسین جانم رو ببینم،دعا میکنم کیش نری 😅😅ان شالله بری پیش ارباب،

هنوزم خاص وقشنگه عزیزدلم،اسم کربلا رو آوردی دلم رو هوایی کردی،دعا کن دست وبالم باز بشه بتونم یک بار ...

الهی عزیزم انشالا زود قسمتت بشه بری گلم ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عاااالیع من عاشق این رنگم بی نظیره مبارک باشع ایشالا تا رو موهات موندگاره همش باهاش عروسی بری

فدات عزیزم ممنونم ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم روز زن چی هدیه گرفتی😅من همیشه تاپیک های شمارو دنبال میکنم

النگو

با ایرپاد وگل وکیک عزیزم خواستم تاپبک بزنم اما گفتم بعضیا میان عقده ای بازی درمیارن

النگو با ایرپاد وگل وکیک عزیزم خواستم تاپبک بزنم اما گفتم بعضیا میان عقده ای بازی درمیارن

مبارکه عزیزم به خوشی ازشون استفاده کنی😍🌹

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

النگو با ایرپاد وگل وکیک عزیزم خواستم تاپبک بزنم اما گفتم بعضیا میان عقده ای بازی درمیارن

عزیزم شما اطلاع دارین قیمت هرمثقال(یاگرم)نقره چنده؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

عزیزم شما اطلاع دارین قیمت هرمثقال(یاگرم)نقره چنده؟

۲۰۰ خرده ای دقیقشو خواستی میپرسم میگم