2777
2789
عنوان

خواهرشوهر سمی گاو

274 بازدید | 24 پست

امان از دست این روانی

یه دختر نوجون مجرد حسود عقده ای

چند سال دائم به من و شوهرم و حتی خانوادم بی احترامی میکنه بدون هیچ دلیلی

هر سری تنها کاری که کردم نادیده گرفتنش بوده

فکر کن در چه حد پرو که وقتی میان خونم سلام نمیده میشینه یه گوشه کوفت میکنه بدون تشکر و خداحافظی میره

شما یه گاو رو در نظر بگیر قشنگ😐

یه بار وقتی اومد خونم جلوش چایی نگرفتم از عمد

این سسخل هم همونو یاد گرفته وقتی میرم خونشون جلوی همه میگیره به من نمیده!

امشب واسه اینکه منو حرص بده قشنگ بلند شد شیرینیو جلوی همه حتی شوهرم که کنارم بود گرفت و ظرفو گذاشت وسط

من دیگه واقعا حرصم گرفت

اونم فهمید تازه نیشش باز شد

ای خدا

خواهر و مادر و پدرشم دیدن و هیچی نگفتن مثل این چند سالشون

یه چیزی بگید این خشمم بخوابه

خدا خودش جواب خودش و خانوادشو بده با این تربیتشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه بعدی اسمشو نمیدونم بگو فلانی یادت رفت جلوی من بگیری احترام به بزرگ ترو یاد بگیر چند بار برینی بهش بزنی تو پرش یا درست میشه یا اونم حداقل کونش میسوزه

یا به شوهرت میگفتی بره جعبه رو بیاره بگیره جلوت توهم برداری وایی بازم خوب صبر داری من بودم جرواجرش میکردم

وقتی خودت ب اون دختر چای نگرفتی عقده بازی در آوردی از تربیت حرف میزنی جواب خدا اول نفرین یقه خود آدم میگیره ناحق بدبخت قضاوت نکن خودت مسبب بودی

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

دفعه بعدی اسمشو نمیدونم بگو فلانی یادت رفت جلوی من بگیری احترام به بزرگ ترو یاد بگیر چند بار برینی ب ...

دقیقا خواهرمم میگه خیلی صبوری

بعدش مادرشوهر و شوهرم گفتن میوه بخور

گفتم نمیخورم

اون اشغالم فهمید تونسته برینه به اعصابم خوشحال شد

شوهرم چند بار باهاش دعوا کرده ولی انقدر پاچه پاره و سلیطس به شوهرمم بدتر میگه

دقیقا خواهرمم میگه خیلی صبوریبعدش مادرشوهر و شوهرم گفتن میوه بخورگفتم نمیخورماون اشغالم فهمید تونسته ...

تو خودتو با مادر و پدر شوهرت بد نکن

ولی خودت یه درس درست و حسابی بهش بده مثلا یبار که اومدن غذایی که دوست نداره درست کن

نمیدونم یجوری ادبش کن 😂 من راه های ظالمانه ای به ذهنم میرسه اینجا نمیتونم بگم حال ندارم به کسی بر بخوره بخوام یه ساعت دعوا کنم 😂

وقتی خودت ب اون دختر چای نگرفتی عقده بازی در آوردی از تربیت حرف میزنی جواب خدا اول نفرین یقه خود آدم ...

هروقت یه بچه روانی ۲ سال به خودت و خانوادت بی دلیل بی احترامی کرد و تو سکوت کردی و بعد ۲ سال در حالی که اومده توی خونت یه سلام بهت نداده توام جلوش چایی نگرفتی بیا بگو عقده ای ام من

تو خودتو با مادر و پدر شوهرت بد نکن ولی خودت یه درس درست و حسابی بهش بده مثلا یبار که اومدن غذایی که ...

خوش به حالت

حالم بد بود یه روانی تر از اونم اومد توی تاپیک بخون چی نوشته ، اونم بدترم کرد

نوشته تو چایی نگرفتی مقصری بدبخت

هروقت یه بچه روانی ۲ سال به خودت و خانوادت بی دلیل بی احترامی کرد و تو سکوت کردی و بعد ۲ سال در حالی ...

آدم جواب ی روانی با روان پریشی نمیده بی خیالی طی کنی درست میشه شوهرت باید تذکر بده ب اون ن با رفتار متقابل ب مثل بدی با بدی

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه