2777
2789
عنوان

تففف

108 بازدید | 11 پست

شنبه تا سه شنبه که شبا باید زود بخوابم تا صبح بتونم زود بیدار بشم ، شبا زودتر از ساعت دو خوابم نمیبره ولییییی چهارشنبه و پنجشنبه شب که میتونم تا صبح بیدار باشم ، ده شب به بعد چشام باز نمیشه 😂🔫

اینم بدبختی ماااس🤧🤣🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

منم تا ۴ بیدارم نمیدونم چرا خوابم گرفته عجیبه😐💔😂

یچی تو این هوا هست واگر نه مرغم این ساعت نمیخوابه ..😭🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حق😂😂😂😂🤣🤣

تاپیک جذاب و جنجالی هم نیس با این بهونه آدم بیدار بمونه🤧🤣

ی قهوه بخور تا صبح بیداری

تپش قلب دارم قهوه برام خیلی خوب نیس 🤷🏼♀️

تاپیک جذاب و جنجالی هم نیس با این بهونه آدم بیدار بمونه🤧🤣

تاپیکای بابسفنجیخانوم امشبشو خوندی؟

جیش موجدار و

منقل تو دستشویی و

😐😐😂

معجزه میدونی یعنی چی؟ یعنی ۹۲:۴۸🤟

تاپیکای بابسفنجیخانوم امشبشو خوندی؟جیش موجدار و منقل تو دستشویی و😐😐😂

نههه اصن نمیشناسمش

تاپیکاش نترکیده ؟🤧🤣

جیش موجدار دکتر رو که ترکوندن🤣حالا بابسفنجیخانوم رو سرچ کن ببین کدوماش هس هنوز

ای بابااا 😭😂

باش مرسیییی🍻