2777
2789

حالم از هرچی مرده بهم میخوره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی یه چیز میگه بعضیا میگن اختیار خود ادمه بعضیا میگن از قبل تقدیر شده

الان این مطلب شما اختیار خودتون هست؟ ازدواج هم همیتطور

با اختیار انسان است

منتها خدا آگاه هست که قرار ما چی تایپ کنیم یا با کی ازدواج کنیم

این میشه قسمت

جبری در کار نیست

نکات زیاده در مورد قسمت اکه سوالی بود بپرسید

همینطور استارتر

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان این مطلب شما اختیار خودتون هست؟ ازدواج هم همیتطور با اختیار انسان است منتها خدا آگاه هست که قرا ...

خیلی سوال دارم در این رابطه اگه خدا اختیار داده پس چطوره که میگن همه چیز از قبل براش مشخصه و همه چیو میدونه؟ اون چیزی که خدا بهش علم داره که حتما اتفاق میفته مثل همین گفت و گوی من و شما اگه اختیار ماست و هر لحظه میتونسته پوچ و کنسل بشه و به اتفاق دیگه ای بدل بشه پس خدا چجور از قبل میدونسته؟

من خیلی مطالعه کردم و فهمیدم همین اختیار ما هم از اسباب تقدیره چیزیه که که خدا تعیین کرده و حالا به ما سپرده که ما فقط مجریش باشیم ولی نمیفهمم چرا اسمش اختیاره ؟

یه چیزایی هم از حکمت متعالیه و مکتب ملاصدرا خوندم میگفت جبر و اختیار در راستا و تکمیل کننده همن و همه اتفاقا چیزی بین جبر و اختیارن نه کاملا جبر و نه کاملا اختیار ، اختیار هم اسباب و مسببات تقدیر و جبریه که خدا تقدیر کرده ولی سپردش به انسان تا خودش آزادی و تصمیم گیری داشته باشه میگه اختیار یه فرایند مستقل از خدا نیست

من باز نمیفهمم اگه از قبل تقدیر کرده پس اختیار چه تناقضیه این وسط؟ بلاخره اختیار داریم یا نداریم .... خیلی خوندم اخرم درست نفهمیدم فقط با این گزاره مواجه شدم که زندگی چیزی توامان هم با جبره هم اختیار

خیلی سوال دارم در این رابطه اگه خدا اختیار داده پس چطوره که میگن همه چیز از قبل براش مشخصه و همه چیو ...

خدا رو نیار پایین در رده خودمون

خدا در افق بالاتر هستش و همه چیز در آن افق به اراده خداست

خدا میدونه که ما قرار چیکار کنیم خب این ربطی به اختیار ما نداره چرا؟ چون ما نمیدونیم خدا چی میدونه

ما خبر نداریم قرار چه اتفاقی بیوفته واسمون

و تلاش میکنیم و همون اتفاق رو رقم میزنیم برای خودمون

مثلا این مطلب رو تایپ کردم

بازم متوجه نشدی بگو

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدا رو نیار پایین در رده خودمون خدا در افق بالاتر هستش و همه چیز در آن افق به اراده خداست خدا میدونه ...

مثلا اینکه یکی دست به قتل میزنه و یکی رو میکشه این تقدیر هست یا نیست؟ مگه نمیگن همه چیز به دست خدا مقدر میشه ؟ ولی اینجا میگن این اختیار اون فرد بوده ... خب اگه خدا بهش اختیار نداده بود که نمیتونست همچین کاری بکنه ..

پس این تو ذهن من میاد که این قتل تقدیر از سمت خدا بوده حالا درست و غلطش رو نمیدونم ولی همچین چیزی به ذهنم میرسه

مثلا اینکه یکی دست به قتل میزنه و یکی رو میکشه این تقدیر هست یا نیست؟ مگه نمیگن همه چیز به دست خدا م ...

خدا تشریعا میگه قتل نکنید

ولی قاتل نافرمانی میکنه و با اختیاری که خدا بهش داده قتل میکنه و میتونست با همون اختیار قتل نکنه

این قتل تکوینا از جانب خدا بوده

پس این تشریع و تکوین رو از هم جدا کنیم

تدبیر عالم از آن خداست

کل افعال به خدا برمیگرده

یعنی اگر خدا اراده خودشو برداره از عالم هیچ چیز در عالم باقی نمیماند

این نیست که بگیم خدا عالم خلق کرده و عالم داره خود به خود پیش میره

خیر تمام عالم حتی افتادن برگ از درخت تحت اراده تکوینی خداست

یه مثال میزنم

شما یه بچه تو ذهنت خلق کن

بزرگش کن

بفرستش مدرسه

دکتر بشه

حالا به کنکور ارشد فکر کن

چی شد اون بچه؟ نابود شد

چرا؟ چون یک لحظه از فکر بچه اومدی بیرون

کل عوالم هستی یه همچین حالتی نزد خدا داره

منتها خدا اختیار داده به ما تا با اراده خودمون کار نیک کنیم

ولی نافرمانی میکنیم و قتل میکنیم مثلا

خدا تشریعا میگه قتل نکنید ولی قاتل نافرمانی میکنه و با اختیاری که خدا بهش داده قتل میکنه و میتونست ب ...

ببخشید نمیخوام پقتتون رو بکیرم اما فک کنم کد مهمی بهم دادین همین «تکوین » که گفتین

تشریع برام کاملا قابل فهمه ، هر روز باهاش مستقیم سر و کار دارم و ملموسه درکش میکنم

اما تکوین که میگید کجا اتفاق میفته؟ من اینجور که فهمیدم دو تا از مراتب هستی عالم امر و عالم خلق نام دارن ، که ما الان تو عالم خلقیم ، اگه تکوین توی عالم امره و همون کن فیکون هست که اونجا جریان داره میفهمم انسان واقعا اختیار داره

اما اگه تکوین توی عالم خلق یعنی همین عالم که توش زندگی میکنیم ، اختیار پوچ و بی معنا میشه برام و یه چیز فرمالیته و نمایشی یا حداقل سطحی......

تکوین در کجاست؟

ببخشید نمیخوام پقتتون رو بکیرم اما فک کنم کد مهمی بهم دادین همین «تکوین » که گفتین تشریع برام کاملا ...

از سمت خدا میشه کن فیکن

ولی ماده نیاز به زمان داره و خدا بنا نداره بدون اسباب و سبب کاری انجام بده مثلا همین بیگ بنگ خدا یه اتم از عدم خلق کرده و بهش خاصیت داده و این اتم بعد از میلیارد ها سال شده اینهمه کهکشان و غیره

تکوین هم در عالم ماده مثل آتش که خودبه خودمیسوزونه

یعنی تشریعی نیست بگیم ای آتش بسوزان

نه دیگه آتش تکوینا میسوزونه دست رو

فرشتگان و روح امری هستن

ماده خلقی اینارو میدونی فک کنم

خدا تشریعا میگه قتل نکنید ولی قاتل نافرمانی میکنه و با اختیاری که خدا بهش داده قتل میکنه و میتونست ب ...

سوال من اینه بلاخره همه اتفاقایی که میفته ناشی از جبرن یا اختیار؟

اگه اختیار باز در چهار چوبیه که خدا در نظر گرفته ، که باز میشه جبر !

سوال من اینه بلاخره همه اتفاقایی که میفته ناشی از جبرن یا اختیار؟ اگه اختیار باز در چهار چوبیه که خد ...

نه نه خدا میگه با اختیار کار خوب کن

با اختیار هست منتها این اختیار در طول اراده خداست

علی گل میزند

علی قهرمان فوتبال میشود

حسن مربی علی قهرمان میشود

جمشید رییس فدراسیون فوتبال قهرمان میشود

ایران قهرمان فوتبال میشود

افق ها رو گرفتی؟؟؟ در افق بالاتر ایران هستش

خدا در افق بالاتر هستش

هر کاری کنیم در افق بالاتر به اراده خداست

اما علی با اختیار خودش گل زد

از سمت خدا میشه کن فیکن ولی ماده نیاز به زمان داره و خدا بنا نداره بدون اسباب و سبب کاری انجام بده م ...

استغفرالله نمیخوام اینو بگم این حرف من نیست این فقط یه سواله: اگه اسباب و مسببات از خواست خدا پیشی میگیره و غلبه داره پس خدا قدرتی نداره ، اگه خدا از قبل اتفاقات رو تقدیر کرده پس انسان اختیاری نداره و اختیار یه زورگویی بی رحمانه داخل یه جعبهی کادویی خوشرنگه 😶