2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی

84 بازدید | 17 پست

سوالات حقوقی خودتون را بپرسید مختصر پاسخ میدم

هیچگاه از هیچ چیز مطمئن نباش... زندگی مانند سیبی است که وقتی از درخت می افتد چندین بار چرخ می‌خورد تا به زمین برسد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمان ضم ذمه به ذمه چیست و آیا در حقوق کنونی کاربرد دارد یا خیر؟

سلام ضمان ضمی یعنی ضامنی که در کنار مضمون عنه مسئولیت تضامنی داره. در حقوق ایران اصل بر ضمان نقلی هست و در دوجا ضمان ضمی داریم: در اسناد تجاری و درصورت توافق.

مشخصه دانشجوی حقوق هستید

هیچگاه از هیچ چیز مطمئن نباش... زندگی مانند سیبی است که وقتی از درخت می افتد چندین بار چرخ می‌خورد تا به زمین برسد ❤️
برادرم موقعی که بابام زنده بودبه زورمجبورش کردکه مغازشو بزنه به نامش که به مادخترهاچیزی نرسه رفته سن ...

سلام یعنی چی به زور؟ تهدید شدن؟

سلام برای اجرا گذاشتن مهریه باید اول از کجا اقدام کنم؟ و اینکه میخام نتونه اموالشو بزنه ب اسم کسیممن ...

سلام. ابتدا مراجعه کنید دفتر ازدواج و طلاق و از طریق دایره ثبت اقدام کنید. اگر اموالی یافت نشد، طرح دعوی حقوقی کنید.

کدام شهر هستید؟

منهمدان هستم

درسته.

به همین صورتی که عرض کردم اقدام کنید.

از طریق ثبت اقدام کنم .. سریع اموالش توقیف میشه دیگه نمیتونه انتقال بده؟

بله پس از استعلام، اموالی که به نامشون هست توقیف میشه.

بله پس از استعلام، اموالی که به نامشون هست توقیف میشه.

یه سوال دیگه داشتم این هست ک منالان دانشجو هستم و حق تحصیل رو از شوهرم نگرفتم ...اون اگر قانونی اقدام کنه برای ممانعت من از تحصیل میتونه نزاره ک درس بخونم؟