برادرم موقعی که بابام زنده بودبه زورمجبورش کردکه مغازشو بزنه به نامش که به مادخترهاچیزی نرسه رفته سندهم براش گرفته الان بابام.به رحمت.خدارفته مادخترهامیتونیم.پس بگیریم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ضمان ضم ذمه به ذمه چیست و آیا در حقوق کنونی کاربرد دارد یا خیر؟
سلام ضمان ضمی یعنی ضامنی که در کنار مضمون عنه مسئولیت تضامنی داره. در حقوق ایران اصل بر ضمان نقلی هست و در دوجا ضمان ضمی داریم: در اسناد تجاری و درصورت توافق.
مشخصه دانشجوی حقوق هستید
هیچگاه از هیچ چیز مطمئن نباش... زندگی مانند سیبی است که وقتی از درخت می افتد چندین بار چرخ میخورد تا به زمین برسد ❤️
بله پس از استعلام، اموالی که به نامشون هست توقیف میشه.
یه سوال دیگه داشتم این هست ک منالان دانشجو هستم و حق تحصیل رو از شوهرم نگرفتم ...اون اگر قانونی اقدام کنه برای ممانعت من از تحصیل میتونه نزاره ک درس بخونم؟