2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چی میگفتین

101 بازدید | 4 پست

تو دوران عقدیم امسال دومین روز زن بود، پارسال برام طلا خرید گل، امسال شرایط مون خوب نیس خیلی زیر قسط و قرضیم، از اول ماه ۶۰۰ ۷۰۰ تومن جمع کردم از خرجام زدم برای روز مادر برای مامانم و مادرشوهرم کادو بگیرم، دیشب رفتیم خرید برای مامانا شوهرم هیچی به روی خودش نیاورد ک خودت هم یه چیزی بگیر، کادو رو خریدیم امشب اومد خونه مون کادو مامانم همراه خودش اورد، توقع داشتم یه شاخه گل هم برا من خریده باشه ولی نخریده بود،، الانم رفته سرکار بهم پیام داده بازم روزت مبارک و اینا منم تشکر کردم گفتم ولی حداقل یه شاخه،گل برام میخریدی ، الان فک کنم ناراحت شده🙁😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نمیگفتی ، حتما نداشته دیگ ، شاید خودشم تو فکر بوده ک باز بهت تبریک گفته

داشتن که در حد یه شاخه گل و هدیه کوچیک داره تو حسابش ، منم اصلااااا توقع کادو فلان نداشتم ک، ولی وقتی دیشب دو ساعت بیرون بودیم هیچی نگف چی میخوای برات بخرم، اگه اینو میگف من میگفتم بیا بریم یه شاخه گل بخرم نمیرفتم ک دست بذارم رو یه کادو گرون🙁