2777
2789

نزدیک خودم ها مجازی زنگ بزنم اینا نه.

مثلا چطور از یکی بپرسم. رومم نمیشه

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

چندسالته

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

از خدا نا امیدم شدیدد.

شاید قسمت من دست این بنده خدا ها باز شد

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جسارتا

باید یه دعایی واسه سکه و طلا بنویسن.

تا جوون ها بتونن ازدواج کنن.🥲

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

چندسالته

۲۶ سالمه عزیزم.

دیگه دنبال اینم گه تا ۳۰ حداقل شوهر کنم

۲۶ سالمه عزیزم. دیگه دنبال اینم گه تا ۳۰ حداقل شوهر کنم

بخدا که اصن دعایی نیست به وقتش اتفاق میفته برات

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
جسارتاباید یه دعایی واسه سکه و طلا بنویسن.تا جوون ها بتونن ازدواج کنن.🥲

ببینید من فرق میکمم کارمندم. ماشبن دارم. وضعیت زندگی اوکیه. کمک خرجش هم میشم.

ب منم میگن برو ولی من میترسم

من همه میگن چرا شوهر میخوای.

ولی میخوام. تو فرهنگ مون نیست این چیزا.

ولی من از خدا نا امید شدم. دیگه با دعا قران نماز این چیزا شوهر نمیاد.

خدانخاد اوناهم نمیتونن

فعلا که دست بنده خدا شده خواهر من

ببینید من فرق میکمم کارمندم. ماشبن دارم. وضعیت زندگی اوکیه. کمک خرجش هم میشم.

بسلامتی ان شاء الله.

امیدوارم حل بشه.🙏

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا