2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 814 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدانکنه مرسی روال❤️تو چخبر

هیچی ولا منم بیخبر

دور درس و بدبختی

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

هیچی ولا منم بیخبردور درس و بدبختی

😂واییی حقق

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بلهه

بریم بخوابیم؟!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ولی من اینو شنیدم جالب تر بود برام:به طرف میگن بنظرت خر و گاو چجوری رد میشن از خیابونمیگه خر همه طرف ...

درست شنیدی با یه تفاوت کوچک که میپرسن بنظرت کدومشون عاقلتره، میگه: خر، چون .... و بقیه ی ماجرا

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

😂واییی حقق

😂

🕊 🕊 🦅 🦅 ؟؟

کبوتر با کبوتر باز با باز

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

🕊 🕊 🦅 🦅 ؟؟

کبوتر با کبوتر باز با باز

یه ذره ام نزدیک نبود یعنی😂

بچه مهندس بید

درست شنیدی با یه تفاوت کوچک که میپرسن بنظرت کدومشون عاقلتره، میگه: خر، چون .... و بقیه ی ماجرا

اره خیلی سال پیش شنیدم

همینشم کلی به ذهنم فشار اوردم که نوشتم🤣

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ