2777
2789

من مدتیه پودر چاقی میخورم بعدالان بدنم عفونت داره

دندونم . و جاهای دیگ ک نمیش بگم خودتون بدونید چی میگم

ممکنه از خوردن پودر باش؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چرا بجای پودر کوبیده و سوخاری و پیتزا نمیخوری ک چاق شی

اصلااا بدنم ب این چیزا واکنش نمید ک چاق شم استعدادچاقی ندارمممم

قبلا هررروز پیتزا ژله

چیزایی ک پنیر پیتزاتوشون میخوردم ک چاق شم نمیشم ک نمیشممممم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااا بدنم ب این چیزا واکنش نمید ک چاق شم استعدادچاقی ندارمممم قبلا هررروز پیتزا ژله چیزایی ک پنیر ...

واقعا عین منی

هر چیم بخورم چاق نمیشم اتفاقا میخواستم برم پودر چاقی بگیرم بخورم

از چت جیبیتی پرسیده بودم گفت که ایرادی نداره اگ کلیه هات مشکلی نداشته باشه دیگ عفونت فک نکنم

خانم دکتر اینده👩🎓

اصلااا بدنم ب این چیزا واکنش نمید ک چاق شم استعدادچاقی ندارمممم قبلا هررروز پیتزا ژله چیزایی ک پنیر ...

این پودرها هیچ فایده ای ندارن بعضیاشون که سریع چاق میکنن توشون کورتون داره بعضیاشونم تا وقتی مصرف کنی یکم شاید چاق شی بعد قطع مصرفم اثرش میره بعضیاشونم عوارض مخرب دارن

مصرف نکن به هیچ عنوان

بنده برگزیده خداوندی🥹🎀

عععه نوالا متتفرم از لاغری

تحرکت زیاده؟

نوالا اصلا من ب پدرم بردم ب هیچ وجه جاق نمیشیم خانه دارم دیگ درحد اشپزی ی گردگیری😆متنفرم از لاغری

واقعا عین منی هر چیم بخورم چاق نمیشم اتفاقا میخواستم برم پودر چاقی بگیرم بخورم از چت جیبیتی پرسیده ب ...

پودر کرامس بخور من همه چی خوردم اثر نداشت ک نداشت اینو خوردم بعد دوهفته ب اون وزنی میخاستم رسیدم اصلا کلاقیافه ام تفییرکرد🥰بمیرمم دست از این پودر برنمیدارم🤣

میش تو چت جی بی تی بپرسی پودر کرامس چ عوارضی داره اینجا بگی برام من اون برنامه روندارم

این پودرها هیچ فایده ای ندارن بعضیاشون که سریع چاق میکنن توشون کورتون داره بعضیاشونم تا وقتی مصرف کن ...

اخ لاغری هم ب من نمیاد مجبوررممم ههیچ لباسی توتنم خوب نیس

اما چاق شدممم همه چی بم میاد

اخ لاغری هم ب من نمیاد مجبوررممم ههیچ لباسی توتنم خوب نیس اما چاق شدممم همه چی بم میاد

لاغر باشی بهتر ازینه که به خودت آسیبهای جبران ناپذیر بزنی

برو باشگاه برو پزشک تغذیه اصولی چاق شو

پودر کرامس بخور من همه چی خوردم اثر نداشت ک نداشت اینو خوردم بعد دوهفته ب اون وزنی میخاستم رسیدم اص ...

عزیزم پرسیدم میگ این پودر عوارض خیلی خطرناکی داره

و معمولا داخل کرامس کورتون و داروهای خیلی قوی می ریزن

و اگ بدنش عفونت کرده باش بعید نیست بخاطر پودره باش

و میگ معمولا چاقیشم پفه چاقی واقعی نیست خیلیم خطرناکه واسه کبد و کلیه و بدنو ضعیف میکنه

اصلا ی چیزایی گفت از این پودر پشمام ریخت

اسی توروخدا دیگ نخوریااااااااااااااااا قطع کن

خانم دکتر اینده👩🎓

قطع کن حتماااااا ببین خیلی خطرناکه خیلی

جدییی پسس چیی بخورممممم چاق شم