2777
2789
عنوان

یک شاخه گل چنده

113 بازدید | 16 پست

به شوهرم میگم ی شاخه گلم ارزش نداشتم میگه تازه معامله کرده صفر صفر بودم میگم مگه شاخه گل چنده میگه ۵۰۰ کلا ی گل فروشی اینجا هست روم نمیشه قیمت بگیرم نخرم گفت شوهر ابجیت چی خریده گفتم باجناقا یکی از یکی بی عرضه تر ناراحت شد

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاخه گل از ۲۰۰ تومن شروع میشه ب بالا و ۲۰۰ بدون تزیین کاغذ و ربان و یاداشت هست اونا باز بستگی به هزینه و جیب هرکسی داره

که کیفیت بالا انتخاب کنه یا پایین

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

امشب یه خانم مسن از کنارم رد میشد یا شاخه گل قرمز دستش بود داشت بلند غر میزد که که وای وای یه شاخه گل سی و هشت هزااااااااار

پسرش هم گفت سه شاخه گل هفتااااااااد تومن میده

پس چرا انقد شماها گرون قیمت میدین؟؟

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

۱۵۰

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

امشب یه خانم مسن از کنارم رد میشد یا شاخه گل قرمز دستش بود داشت بلند غر میزد که که وای وای یه شاخه گ ...

منطقه ما امهمه چی خیلی گرونه خودمون اصلا از اینجا خرید نمیکنیم با اینکه شهرستانیم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊