2777
2789
عنوان

صیغه بشم یا نشم

962 بازدید | 58 پست

۲۸ سالمه ۴ سال طلاق گرفتم و مزاجم گرمه به طوری که شب ها بیدارم ولی اصلا اصلا تو این ۴ سال توهییییچ رابطه ای نرفتم و اراده ام قویه. کلا بشدت بدم میاد صیعه کسی بشم و کاملا سینگلم اینم بگم قیافم خوبه خوشگلم ، خب حالا توواین چند ۴سال به خاطر مطلقه بودنم خواستگار مناسب نداشتم مثلا یکی قیافه داشت کار و خونه. پول نداشت ، یکی کار داشت قیافه اصلا اصلا نداشت یا بچه داشت و...... اینم بگم بشدت بشدت سخته خونه پدر ومادرم زندگی کنم دیگه صبرم تموم شده حسابی

حالا با یکی مجازی اشنا شدم شغلش هم نظامی هم معلم زیاد وارد جزئیات شغل نشدم نظامی مطمئننمم کاملا و قدو قیافه اش هم خوبه، ولی بشرتتتت براش یک چیزمهمه زنش بدتش بوی خوب بده و همممم گرمممم مزاج باشه و اصلا مشکلی نداره طرف ازدواج ناموفق داشته یا نه

حالا اینو جدا از اینکه طرف دنبال سو استفاده

درنظر نگیریم

اگه واقعا راست گفته باشه ک براش خیلی خیلی مهم باشه رابطه ،اون زن محرمیت موقت بشم؟ اخه هم موقعیت خانوادگیمون خوبه هم قیافم هم گرم مزاجم یک مرد همینارو میخواد دیگه غیر از اینه؟؟؟

ریسک خیلی زیادیه وبعد ازدواج تو رابطه ازت راضی نباشه یا اونقدر گرم نباشم در حد اون

بعد شاهد خیانت و طلاق باشم

خیلیا بودن

تورو خدا تهمت نزنین تو دلت میخواد برو بده

اعصابم ضعیفه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه بنظرم ازدواج کن

هرچی اراده و حیثیت جمع کردی اینکار ب باد میده

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

صیغه نشو، ولی برید مشاوره تست بگیره ببینه میخورید به هم یا نه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

لذتشو میبره ازت و ولت میکنه

ارزش خودتو پایین نیاز

صیغه کار زنان س.ک.س ورکر یا تن فروشه نکن

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

چرا دائم نیس

اگه برا آشنایی قبل ازدواجه که خب میشه بدون صیغه ام باشید

اگه فقط برا رابطه اس که من حرفی نزنم سنگین ترم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐