2777
2789
عنوان

امروز روز زن نبود

130 بازدید | 11 پست

یعنی فقط روز مادر بود ؟ شوهر من هیچی نگرفت حتی تبریک درست هم بهم نگفت دیشب گفت روزت مبارک البته روز مادره روز تو نیست ، الآنم هی منتظر بودم گفتم یه چیزی بهم میده تبریک درست تری بهم میگه هیچ خبری نبود الآنم راحت خوابیده حتی صدای موتیف گوشیم اومد گفتم شاید پولی زده و میگه این هدیه دیدم خبری نیست اصلا ، حالا من میخواستم روز مرد بهش کمک مالی کنم برای خرید ماشین جدید اصلا ما امیدم کرد

حتی اومده میگه همکارم امروز رفته بود پست به خانمه تبریک گفت خانمه ام گفت من مادر نیستم روز من نیست جناب با شور و ذوق میگفت منم هی تو دلم میگفتم اینجوری میگه که سوپرایزم کنه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز مرد مثل خودش باش

گفتم حتی اون تبریک مزخرفی ام که خودش گفت رو هم نمیگم و فقط به پدرم تبریک میگم و کادو میدم ... من ساده هی میگفتم فلان ماشین رو میخواد آنقدر کم داره بذار روز مرد پس اندازامو میدم بهش راحت برسه بهش ...

گفتم حتی اون تبریک مزخرفی ام که خودش گفت رو هم نمیگم و فقط به پدرم تبریک میگم و کادو میدم ... من ساد ...

روز مرد قشنگ برو برای پدرت کادو بگیر جلوی چشش بده تا متوجه اشتباهش بشه نه ازسر لجبازی به خاطره این که متوجه اشتباهش بشه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

گفتم حتی اون تبریک مزخرفی ام که خودش گفت رو هم نمیگم و فقط به پدرم تبریک میگم و کادو میدم ... من ساد ...

دوست عزیز من چندین ساله ازدواج کردم و کامنتی را که توی تاپیک دیگه ای گذاشته بودم اینجا کپی کردم شاید خوندنش برای شما جوانترها مفید باشه:
من کادو نگرفتم برام مهم هم نبود فقط تبریک تلفنی گفت چون این چند وقت خیلی بیشتر از کادو ازم حمایت کرده از هر لحاظ و اگر چیزی ازش بخوام برام میخره. من قبلا اینطور فکر نمیکردم ولی حالا میبینم که کادو فقط یک نماده و اگر چیزی که در زندگی دریافت می کنین شما را خوشحال و راضی می کنه به این مسائل اهمیت ندین و زندگی را بی جهت به کام خودتون و همسرتون تلخ نکنین . همین که همسرتون دائما زحمت میکشه تا شما راحت زندگی کنین خودش بهترین هدیه است. امروز هم یک روزه مثل بقیه روزها پس از زندگی لذت ببرین و قدردان باشین

دوست عزیز من چندین ساله ازدواج کردم و کامنتی را که توی تاپیک دیگه ای گذاشته بودم اینجا کپی کردم شاید ...

ببینید تا حدی موافقم با صحبت های شما ... من کادو با ارزش ازش نمیخواستم صرفا دوست دارم گاهی بهم از دوست داشتنش بگه گاهی برام هدیه کوچیکی بخره نامه کوچیکی برام بنویسه از عشقش گاهی بهم بگه ... ولی واقعا دریغ ، من بهش چندین بار گفتم بیشتر محبت من کلامی هست یعنی دوست دارم بشنوم واقعا دوست دارم بشنوم ولی اون ازم دریغ میکنه و ... دلم میخواست حداقل یکم قشنگ تر تبریک میگفت ... حداقل نمیگفت روز تو نیست ... اینا بدجور اذیتم میکنه

ببینید تا حدی موافقم با صحبت های شما ... من کادو با ارزش ازش نمیخواستم صرفا دوست دارم گاهی بهم از دو ...

من درکتون میکنم ولی مسئله اینجاست که شما زنانه فکر می کنین ایشون مردانه، و مردها اکثرا عملگرا هستن مگر کسانیکه ببخشید زیاد اهل مخ زدن دخترها هستن یا زیادی لطیفن. مردها حمایت میکنن، همراهی میکنن و تامین میکنن و این یعنی عشق. روز زن و فلان و بهمان هم اصلا براشون معنایی نداره حتی اگه هدیه هم بخرن ... و این در طول زمان برای شما هم قابل درک میشه بر خلاف اوایل ازدواج امروز من اگه هدیه هم بگیرم زیاد برام مهم نیست ... به این دلیل که فکر میکنم چون که صد آید نود هم پیش ماست وقتی براتون همه کاری میکنه هدیه ندادن چه اهمیتی داره؟!