2777
2789

عزیزم منم این مشکل و داشتم ولی درمان شد

اینجا بهت میگم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

دخترعموم۳۰سالگی گرفت رفت دکتر خوب شد

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دکتر بردم خوب شد ولی دوباره ریخت

من خودم ریزش شدید دارم ولی تلزه فهمیدم تیروئید دارم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

چجوری درمان شد میشه بهم بگی؟

مشکل از حرارت بالای کبده

تنقلات کلا حذف شیرینیجات مصنوعی حذف

هر غذایی میخوره باید طبع غذا رو از قبل ببینی که زیاد گرم نباشه مثلا فلفل براش سمه زردچوبه زیاد براش سمه بادمجون و عدس هم براش خوب نیستن روغن غذای سرخ کردنی باید زیتون یا کنجد باشه

هر روز صبح ناشتا ی قاشق خاکشیر ی قاشق ترنجبین با ی قاشق کاسنی رو باهم مخلوط کن بریز تو آب بجوشون ی قاشق عسل اضافه کن بهش بخوره تا ۴۰ روز

ی چیزی که خیلی مهمه و حتما باید انجام بده ورزشه، ورزشی که بدن کاملا گرم بشه و زیاد عرق کنه

من تو خونه روزی ۲۰ دقیقه مداوم میدوئم بعدش ۱لیوان آبجوش بخوره عالیه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
مشکل از حرارت بالای کبده تنقلات کلا حذف شیرینیجات مصنوعی حذف هر غذایی میخوره باید طبع غذا رو از قبل ...

مرسی اتفاقا علاوه بر کلی دکتر پوست و مو پیش طب سنتی هم بردم تقریبا همینارو گفت الانم گرمی اصلا نمیدم ولی شکلات اینا میخوره.بر شما گسترده بود یا کوچیک؟

بر شما در چه حد بود وسیع بود یا کوچیک؟

یه تکه بود ولی اندازه سکه ۱۰تومنی بود بادوجلسه تزریق کف سرم اون ناحیه که خالی شده بود درمان شد چندسال پیش بودبرام

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مرسی اتفاقا علاوه بر کلی دکتر پوست و مو پیش طب سنتی هم بردم تقریبا همینارو گفت الانم گرمی اصلا نمیدم ...

بعضی وقتا اونقد شدید میشد که یهو ۱۰۰تا تار مو باهم میریخت شونه هم میکردم یهو ۵۰تا تار موی بهم پیچیده باهم میومدن بیرون

مرسی اتفاقا علاوه بر کلی دکتر پوست و مو پیش طب سنتی هم بردم تقریبا همینارو گفت الانم گرمی اصلا نمیدم ...

شکلات افتضاااحه، اصلا نباید بخوره

اون ورزشی که گفتم و حتماااا انجام بده خیلی کمک کننده ست بعدش هم حتما ی لیوان آب جوش بخوره

الان با همین کارا خوب شدین یا دارو هم مصرف کردین؟

با همینا، کنارش اون چیزایی که گفتم از هرکدوم ی قاشق چایخوری صبح ناشتا بجوشونید بخوره هم خیلی تاثیر داره

بیشتر از همه ورزش دویدن و عرق کردن بود که تاثیر داشت