2777
2789
خیلی حس میکنم دخترا دارن بلند میشن پسرا کوتاهه😂

واقعا من قدمم زیاد بلند نیست معمولیه تا حالا چندین بار دیدم پسره سنش از من بیشتر قدش از من کوتاهتر

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم ک قد زیر ۱۷۰ بده خب یه معمولی رو ب بلند داریم یه بلنددختر بالای ۱۷۰ بلنده ما تو کلاسمون کلا ...

شماها تو رده خیلی بلند قرار میگیرید نه بلند

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
شوهر من خیلی زورگو و دیکتاتوره😔خدا نجاتت بده عزیزم من امروز هم با قهر برام گذشت فکرشو کن بدون هیچ ت ...

من همین چند روز پیش ازش جدا شدم الان بشدت دلم تنگ شده براش پارتنرم بود ازدواج نکردیم ولی خانواده ها خبر داشتن اون بد دهن بود خیلی بد دهن ب خانودام هم توهین میکرد

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

اره مثلا دیشب رفتیم پارک تاب بازی و سرسره دخترای گنده😂 قدم زدیمکلا خیلی باهم جوریم بعد رفتیم ی عالم ...

وای خوشبحالتون دلم خواااست😂

ن من کلا لباسام بدن نما نیست معمولیه اما لباسای بلند نمیپوشم زیادخواستم ببینم گیر میدن یا نه😂

خداروشکر ک باهم جورشدین کاش منم بتونم دوستای خوبی پیدا کنم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

شماها تو رده خیلی بلند قرار میگیرید نه بلند

کوتاه متوسط بلند

سه معیار برای تعیین قد

قید اضافه نکنید الکی😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه های جدید کلا به خاطر تغذیشون ممکنه قدشون زیاد بلند نشه

شما خودتون چندید

وای خوشبحالتون دلم خواااست😂ن من کلا لباسام بدن نما نیست معمولیه اما لباسای بلند نمیپوشم زیادخواستم ...

اره خیلی خوبه رفیقای پایه پیدا کنی

هممونم هم رشته و هم ترم هستیم

خلاصه بخون بیا دانشگاه واقعا باحاله جو خوابگاه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

اره خیلی خوبه رفیقای پایه پیدا کنیهممونم هم رشته و هم ترم هستیمخلاصه بخون بیا دانشگاه واقعا باحاله ج ...

همه تلاشمو میکنم

راستی نگفتی دانشگاهتون بجز پرستاری رشته های دیگم داره؟

اخه دیدم بعضی دانشگاه ها پرستاری و مامایی باهمه بعضیام کلا علوم پزشکین