2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه خوش میگذره؟یسوال خیلی ذهنمو درگیر کرده رفتار دخترا و پسرا تو دانشگاه باهم چجوریه معمولین یا ...

قربونت اره خوبه

حاشیه که کلا هست خواهر تو هر کلاسی بین دخترا و پسرا

دخترا کلا خودشیرین تر هستند

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

ورزش کردین قدتون بلند شده؟ یا ارثیه

مامانم ۱۶۳ هست بابام ۱۸۷

از همون بچگی یعنی ۵ سالگیم ک مهد رفتم بلند تر از همسنام بودم در حد چند سانت مشخص بود ک بلند میشم

بچگی شیر دوس داشتم زیاد میخوردم

یه دو سه ماهم والیبال رفتم

حالا نمیدونم اینا تاثیر داشت یا نه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

مامانم ۱۶۳ هست بابام ۱۸۷ از همون بچگی یعنی ۵ سالگیم ک مهد رفتم بلند تر از همسنام بودم در حد چند سانت ...

قطعا ژن و کلسیم و ورزش همه با هم اثر خودشو داشته

من باز ژنشو فقط بابام قد بلنده ورزشم اصلا نکردم شیر و اینام نه فک کنم واسه همین اینجوری موندم😂

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

قربونت اره خوبهحاشیه که کلا هست خواهر تو هر کلاسی بین دخترا و پسرادخترا کلا خودشیرین تر هستند

با همکلاسی یا همخوابگاهیات بیرون میرین؟

آره حق گفتی😂

یسوال دخترا خوش قیافه ان؟ پسرا خوشتیپن؟

پولدارن؟ قیافشون عملیه یا نچرال دخترا؟

لباساتون باید بلند باشه؟ ارایش میکنید زیاد یا نه؟

ببخشید سوالام زیاد شد میخوام از جو خبر داشته باشم و نمیخوام کم بیارم جلوی بقیه وقتی ک دانشگاه رفتم🤣

بعد دانشگاهتون بجز پرستاری چه رشته های دیگه ای دارع

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه واقعااین قد معمولیه۱۷۰ ب بالا بلنده

موندم شماها کجا زندگی میکنید😐

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم