2777
2789
عنوان

ماریانام

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 68 پست
اینجوری فقط خودت خودت رو عذاب میدی میریزی تو خودت .  یادته چند ماه پیش من سر دختره شک کرده بود ...

اتفاقا اصلا دوس ندارم ماست مالی کنه

عین ادم ازش میپرسم ک چیشد قرار بود پیگیری کنی اگه از سرش باز کرد یا گف طرف جواب نداد و فلان 

تو واتس اپش بهش پیام میدم ک بعدا نگه این این پیامم دوستم داده خبر ندارم البته اول پیامو میدم بعد میپرسم

اونوقت قدم بعدیم اینه ک از دختره میپرسم ماجرا رو

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ماریانا نمیخوام ته دلت  خالی کنم اما یکم مشکوکه اخه چرا گوشی باید دست دوستاش زیاد باشه مگه داری ...

اخه کلا اظهار بی اطلاعی کرد این منو ب شک میندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کلا اظهار بی اطلاعی کرد این منو ب شک میندازه

پسرا تو این موارد خیلی زرنگ بازی درمیارن حواست باشه .ایشالله که اشتباه کرده باشی اما سخت بگیر واقعا هیچ دلیلی نیست با خانومی چت کرده باشه

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
پسرا تو این موارد خیلی زرنگ بازی درمیارن حواست باشه .ایشالله که اشتباه کرده باشی اما سخت بگیر واقعا ...

آرع 😔

آرع 😔

قوی باش حتی اگه خیانت دیدی محکم باش اونکه خیانت کنه رسوا میشه و یه ضررش که خانومی مثل تورو از دست میده قوی باش فقط 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
قوی باش حتی اگه خیانت دیدی محکم باش اونکه خیانت کنه رسوا میشه و یه ضررش که خانومی مثل تورو از دست می ...

میخام انگشتشو بزنم میترسم