یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین ماری دختره هم اگه خدا نکرده با همسرت در ارتباط باشه مطمعن باش هماهنگ میکنه .
اصلا شاید نگفته به اون متاهله .بردار رو همه ی برنامه هاش عکس خودتون رو بزار . از پی ام ها شات بگیر واسه خودت بفرست به همسرت نشون بده بگو اونا رو اشتباه نعلوم نیست کی زده در مورد اینا چه توصیحی داری
بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا
بخدا خیلی خستم دیگ نمیدونم چی درسته چی غلط فردا ازش میپرسم قضیه شماره دختره ب کجا رسید یا نه شایدم ...
متری زندگیتون دوستی نیست محکم ازش بپرس . همینا رو نشونش بده . اخه چه معنی ذاره دختر همسرته چرا نباید رمز گوشی رو نداشته باشی چرا باید تلگرامش رمزی داشته باشه که ندونی .
ناراحت نشیا به خدا دوستانه بهت میگم خودت محکم چک نمیکنی تو حق داری سوال بپرسی حق داری بدونی این دیگه زندگیته .
خواهرم محکم ازش سوال کن حتی اگه اشتباه باشه اون موظفه خیال تو رو راحت کنه بهت توضیح بده
بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا
نمیدونم بهت چی بگم فقط اگه گلاب دارید برو ی لیوان بخور اگه خیانت کنه از بیشعور بودن خودش بوده نه تو و باید خداروشکر کنی که دیر نشده فهمیدی اما هیچی نگو تا حرصت کم بشه بهتره تنهای بری مشاور تا کمکت کنه
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من