2777
2789
عنوان

ماریانام

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 68 پست
۲۰۱۸.۲.۲۲ تاریخی ک ب اون دختر پیام داده از اون یکی گوشیش پس خودش بوده  😔

ماری محکم پیگیری کن . چیا زده ؟ قشنگ تو روش با مدرک بگو .

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
عزیزم مطمئن شو برید پیش مشاور خداکنه شکت بی مورد باشه 

دیگ نمیخام از خودش بپرسم

احتمال زیاد از خود دختره بپرسم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماریانا اگه دیدی خیانت کرده سرسری نبخشیش بخاطر عشقا ببرش مشاوره تا زیر ی سقف نرفتید 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

ببین ماری دختره هم اگه خدا نکرده با همسرت در ارتباط باشه مطمعن باش هماهنگ میکنه . 

اصلا شاید نگفته به اون متاهله .بردار رو همه ی برنامه هاش عکس خودتون رو بزار . از پی ام ها شات بگیر واسه خودت بفرست به همسرت نشون بده بگو اونا رو اشتباه نعلوم نیست کی زده در مورد اینا چه توصیحی داری

ماری محکم پیگیری کن . چیا زده ؟ قشنگ تو روش با مدرک بگو .

بخدا خیلی خستم دیگ نمیدونم چی درسته چی غلط

فردا ازش میپرسم قضیه شماره دختره ب کجا رسید یا نه شایدم فردا نپرسم

بچه ها میگفتن گوشیشو میخای چیکار واسه همین زهرمار میخاسم

باید تل گرام کوفتیشو چک کنم

ببین ماری دختره هم اگه خدا نکرده با همسرت در ارتباط باشه مطمعن باش هماهنگ میکنه .  اصلا شاید ن ...

نمیخام الکی توجیهم کنه باز

حالم خیلی بده باز اون معده درد لعنتی اومد سراغم

باید تلگرامشو باز کنم باید

ماریانا اگه دیدی خیانت کرده سرسری نبخشیش بخاطر عشقا ببرش مشاوره تا زیر ی سقف نرفتید 

ن نمیبخشم

اصلا متوجه نمیشم چرا باید اینکارو کنه سرم درد میکنه

بخدا خیلی خستم دیگ نمیدونم چی درسته چی غلط فردا ازش میپرسم قضیه شماره دختره ب کجا رسید یا نه شایدم ...

متری زندگیتون دوستی نیست محکم ازش بپرس . همینا رو نشونش بده . اخه چه معنی ذاره دختر همسرته چرا نباید رمز گوشی رو نداشته باشی چرا باید تلگرامش رمزی داشته باشه که ندونی . 

ناراحت نشیا به خدا دوستانه بهت میگم خودت محکم چک نمیکنی تو حق داری سوال بپرسی حق داری بدونی این دیگه زندگیته . 

خواهرم محکم ازش سوال کن حتی اگه اشتباه باشه اون موظفه خیال تو رو راحت کنه بهت توضیح بده 

متری زندگیتون دوستی نیست محکم ازش بپرس . همینا رو نشونش بده . اخه چه معنی ذاره دختر همسرته چرا نباید ...

ارزو جون

میدونی انکار چیه

قلبم میگه تو داری اشتباه میکنی

مغزم میگه پس اینا چیه

انگار دو تا طنابه تو سرم هر یکی ی طرف میکشه

اینجوری فقط خودت خودت رو عذاب میدی میریزی تو خودت . 

یادته چند ماه پیش من سر دختره شک کرده بودم ساعت 3صبح بیدارش کردم محکم ازش خواستم توضیح بده . 

اشتباه نکن بریز تو خودت به اونم اگه اگه اگه درست فکر میکنی فرصت جمع کردن ماست مالی بدی 

ن نمیبخشم اصلا متوجه نمیشم چرا باید اینکارو کنه سرم درد میکنه

نمیدونم بهت چی بگم فقط اگه گلاب دارید برو ی لیوان بخور اگه خیانت کنه از بیشعور بودن خودش بوده نه تو و باید خداروشکر کنی که دیر نشده فهمیدی اما هیچی نگو تا حرصت کم بشه بهتره تنهای بری مشاور تا کمکت کنه 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
ارزو جون میدونی انکار چیه قلبم میگه تو داری اشتباه میکنی مغزم میگه پس اینا چیه انگار دو تا طنابه ...

عزیزم حتی اگه اشتباه باشه حق داری ازش یه توضیح بخوای .

ازش بخواه رمز نزاره خیالت رو راحت کن 

ماریانا نمیخوام ته دلت  خالی کنم اما یکم مشکوکه اخه چرا گوشی باید دست دوستاش زیاد باشه مگه داریم  مگه میشه اخه بعد اون اتفاق چرا باز تلگرامسو رمز گذاشته