2777
2789
عنوان

بهم گفت هولي😐😐😐

140 بازدید | 14 پست

يكي بود داشتيم اشنا ميشديم بخاطر شكاك بودنش گفتم نميخوام من و با بكي از همكلاسي هام كه مرده و خيلي محترمه و ١٥ سال ازم بزرگتره ديد من داشتم با اون اقاهه داخل دانشگاه حرف ميزدم و گوشيم و دادم دست اقاهه كه از جزوه كه عكسشو داشتم عكس بگيره اين مارو ديد خنديد ناچ ناچ كرد سر تكون داد رفت شب ساعت ١٢ بهم پيام داد خيلي هولي به اين چه ربطي داره كه اينجوري بهم ميگه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتی باهاش اشنا مبشدی یعنی چی به اون چ ربطی داره😑شماها رابطه بدون تعهد میخواین جدیدا دخترا اینجور ...

درست خوندی؟!!گفته نمیخوام!!یعنی رابطه اینبوده

آفتاب ایران برای همیشه زیر ابر اشغال نمیمونه

داشتی باهاش اشنا مبشدی یعنی چی به اون چ ربطی داره😑شماها رابطه بدون تعهد میخواین جدیدا دخترا اینجور ...

چي ميگي تو ؟؟؟؟ چ خوش گذروندني ؟؟؟ من حتي باهاش بيرون نرفتم اون يكي هم هم كلاسيمه يه مرد سن داره فقط حرف ميزنيم درباره درس اونم

چي ميگي تو ؟؟؟؟ چ خوش گذروندني ؟؟؟ من حتي باهاش بيرون نرفتم اون يكي هم هم كلاسيمه يه مرد سن داره فقط ...

به خودت مربوطه ولی وقتی کسی داره با یه نفر اشنا میشه نباسد با یه پسر دیگه حتی درمورد درس حرف بزنه هرچند که درس یهونه س 🥴

.

به خودت مربوطه ولی وقتی کسی داره با یه نفر اشنا میشه نباسد با یه پسر دیگه حتی درمورد درس حرف بزنه هر ...

چي ميگي تو ؟؟؟ من ١ ماه قبل به اين ادم گفتم نميخوامت و تموم شد ديروز با همكلاسيم حرف زدم اين بعد ١ ماه شب بهم پيام داد و چرت و پرت گفت