2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عروس

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
به نظرم وقتشه این رسم تغییر پیدا کنه و کلا به عهده داماد باشه

زندگی مشترک یعنی دختر و پسر مشترکن یه زندگی رو شروع کنن جهاز و سیسمونی با عروسی گرون و طلا به عهده داماد باشه مگه تو این مملکت یه پسر چه قدر توانایی داره این همه خرج کنه حتی با کمک خانواده هم باز کم میارن انصاف نیست همه چیز رو دوش یه نفر باشه

زندگی مشترک یعنی دختر و پسر مشترکن یه زندگی رو شروع کنن جهاز و سیسمونی با عروسی گرون و طلا به عهده د ...

زمانی که حقوق هر دو طرف یکسان باشه. نه اینکه تمام حقوق با مرد باشه و زن کمترین حقی نداشته باشه. خصوصا با قوانین جدید ۱۴ سکه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز