2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عیب نداره میدی تعمیرش میکنن

قابل درست شدنه

رفوگری میکنن فکر کنم

یه خانومه بود اینجا شعلش همین بود

دانه از آن زمان كه در خاک است،با دلش آفتاب ادراک است!سرگذشت درخت میداند،رقم سرنوشته میخواند!گرچه با رقص و ناز در چمن است،سرنوشت درخت سوختن است!آن درخت كهن منم كه زمان،بر سرم راند بس بهار و خزان!دست و دامن تهی و پا در بند،سر كشیدم به آسمان بلند!شبم از بی ستارگی شب گور،در دلم پرتو ستاره ی دور!آذرخشم گهی نشانه گرفت،گه تگرگم به تازیانه گرفت!بر سرم آشیانه بست کلاغ،آسمان تیره گشت چون پر زاغ!مرغ شب خوان🕊که با دلم میخواند،رفت و این آشیانه خالی ماند!آهوان گم شدند در شب دشت،آه از آن رفتگان بی برگشت!گر نه گل دادم و بر آوردم،بر سری چند سایه گستردم!دست هیزم شکن فرود آمد،در دل هیمه بوی دود آمد!کنده ی پیر آتش اندیشم،آرزومند آتش خویشم!ه.ا.سایه ❤️🇮🇷

میشه؟؟کجا باید ببرم

آره فرش منم چند سال پیش سوخت با زغال شوهرم یکی رو آورد رفو کرد اصلا جاش معلوم نیست.نمیدونم کجا باید بری الان نیستش ازش بپرسم

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

اره نمیتونم دارم گریه میکنم

الهی بگردم گریه نکن💕

منم فرشم نو هست

هربار که قلیون میزارن وسط

اگه تو سینی بزرگ نباشه

آبروریزی میکنم داد میزنم😄

کاش زیرش یه چیزی میزاشتی

ولی مثل اینکه تعمیر می شه

باید پرس و جو کنی ببینی توشهرتون

کی این کارو انجام میده❤️❤️❤️

💕💕

آره فرش منم چند سال پیش سوخت با زغال شوهرم یکی رو آورد رفو کرد اصلا جاش معلوم نیست.نمیدونم کجا باید ...

تو رو خدا اومد شوهرت بپرس ازش حالم خیلی بده

اللهم صل الله محمد و آل محمد

الهی بگردم گریه نکن💕منم فرشم نو هستهربار که قلیون میزارن وسطاگه تو سینی بزرگ نباشهآبروریزی میکنم دا ...

سینی گذاشتم زیرش روفرشی گذاشتم یک لحظه ذغال گذاشتم روی سینی داغ شد رسید به فرش😭😭😭

اللهم صل الله محمد و آل محمد

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز